Opret og administrer Apple Podcasts-abonnementer

Når du køber Apple Podcasts-abonnementer, kan du abonnere på en kanal med udvalgte podcasts eller på en enkelt podcastudsendelse. Du kan også tilknytte dine eksisterende abonnementer fra Apple Music, Apple News og andre populære apps for at få adgang til deres førsteklasses podcastindhold.

Hvilken abonnementstype ønsker du?

Apple Podcasts har to måder til at få adgang til premium-indhold fra de skabere, du elsker. Med Apple Podcasts-abonnementer kan du abonnere direkte i appen på de udsendelser og kanaler, du ønsker. Du kan også knytte dine eksisterende, kvalificerede abonnementer fra dine yndlingsapps og -tjenester til Apple Podcasts og lytte til eksklusivt indhold.*

Sørg for at opdatere de enheder, du vil bruge til Apple Podcasts-abonnementer eller til at tilknytte et abonnement:

Sådan opretter du Apple Podcasts-abonnementer

1. Åbn appen Apple Podcasts på din iPhone, iPad eller Mac.

2. Find den podcast eller kanal, du vil abonnere på.

3. Tryk eller klik på tilbuddet for at oprette et abonnement eller en gratis prøveperiode.

4. Følg vejledningen på skærmen for at købe et abonnement eller starte din gratis prøveperiode.

Afhængigt af hvem der har lavet podcasten, får du enten et månedligt eller årligt Apple Podcasts-abonnement.

Når du har oprettet dit abonnement, kan du lytte til Apple Podcasts-abonnementer i appen Apple Podcasts på iPhone, iPad, Mac, Apple Watch og HomePod. Hvis du har indstillet Familiedeling, kan du dele dit abonnement med medlemmerne af din familiegruppe.

Sådan tilknytter du dit app-abonnement

Du kan tilknytte abonnementer på apps som Apple Music, Apple News og andre apps fra App Store. Hvis du har appen installeret og et aktivt, kvalificeret abonnement via App Store, vil dine apps automatisk blive knyttet til Apple Podcasts. Hvis du abonnerer via nettet eller en anden udbyder:

1. Åbn appen Apple Podcasts på din iPhone, iPad eller Mac.

2. Find den podcast eller kanal, du vil tilknyttet.

3. Tryk eller klik på "Abonnerer du allerede?"

4. Følg vejledningen på skærmen for at tilknytte din konto.

Du vil have adgang til indholdet, så længe du har et aktivt, kvalificeret abonnement hos udbyderen.

Sådan administrer du Apple Podcasts-abonnementer og tilknytter abonnementer

Hvis du vælger Følg ikke for en podcast i appen Apple Podcasts, betyder det ikke, at du opsiger dit betalte abonnement.

Du kan administrere dine Apple Podcasts-abonnementer på en af dine Apple-enheder.

Hvis du ikke længere ønsker at have dit abonnement tilknyttet, kan du opsige det tilknyttede Apple-abonnement. Hvis du abonnerer på nettet eller hos en anden udbyder, skal du kontakte udvikleren.

* Apple Podcasts er ikke tilgængelig i alle lande og områder. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.