Grænser for Mail Drop

Med Mail Drop kan du sende store arkiver som videoer, præsentationer og billeder via iCloud. Hvis du har delt links via Mail Drop, som ikke længere er tilgængelige, har du muligvis overskredet en eller flere grænser for tjenesten.

Med Mail Drop kan du sende bilag på op til 5 GB. Bilagene kan sendes direkte fra Mail på en Mac, fra appen Mail på iPhone, iPad eller iPod touch og fra iCloud.com/mail på en Mac eller pc. Alle arkivtyper understøttes, og bilag tæller ikke med i din iCloud-lagringsplads. Hvis en besked og tilhørende bilag har en samlet størrelse, der er større end grænsen hos din internetudbyder, beder Mail dig om at sende bilagene via Mail Drop.

Bilag kan muligvis ikke sendes via Mail Drop, hvis de overskrider følgende begrænsninger:

Du skal også holde øje med følgende grænser:

• Mail Drop fungerer på en Mac med OS X Yosemite eller en nyere version, en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 9.2 og en Mac eller pc med en opdateret browser. Se systemkravene for Mail Drop.

• Når du har sendt en e-mail, har modtageren 30 dage til at hente Mail Drop-bilag.

• Modtagerens e-mailprogram kan have en lavere grænse for størrelsen på beskeder, der forhindrer, at et bilag leveres.

• Den tid, det tager at overføre et bilag, kan variere afhængigt af internetforbindelsens hastighed og størrelsen på bilaget.

• Modtageren kan muligvis ikke åbne bilaget, hvis bilaget overføres mange gange via linket, eller der er tæt trafik.

Læs mere om download eller åbning af e-mailbilag