Hvis du har glemt koden til din iPod touch

Har du glemt koden til din iPod touch? Læs om, hvordan du sætter din iPod touch i gendannelsesfunktion, så du kan slette dataene på den og indstille den igen.

Hvis du indtaster den forkerte kode på låseskærmen på din iPod touch for mange gange, vises der en advarsel om, at din iPod touch er slået fra. (Læs mere om, hvad du skal gøre , hvis skærmene "[Enhed] er ikke tilgængelig" eller "Sikkerhedslås" vises på din iPod touch.)

Hvis du ikke kan huske din kode, når du prøver igen, skal du bruge en computer til at sætte din iPod touch i gendannelsesfunktion. Denne proces sletter dine data og indstillinger, herunder din kode, og dermed får du mulighed for at indstille din iPod touch igen.

Når du har slettet dataene på din iPod touch, kan du gendanne dine data og indstillinger fra en sikkerhedskopi. Hvis du ikke har sikkerhedskopieret din iPod touch, kan du indstille den som en ny enhed og derefter downloade eventuelle data, du har i iCloud.

En iPod touch, der viser meddelelsen iPod er deaktiveret

Trin 1: Sørg for, at du har adgang til en computer (Mac eller pc)

Denne proces kræver en Mac eller pc. Hvis du bruger en pc, skal du sørge for, at den har Windows 10 eller en nyere version, og at appen Apple Devices eller iTunes er installeret. Desuden skal du bruge det kabel, der fulgte med din iPod touch, eller et andet kompatibelt kabel, til at slutte din iPod touch til computeren.

Hvis du ikke har en computer, og du ikke kan låne en, skal du henvende dig i en Apple Store-butik eller hos en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få hjælp.

Trin 2: Sluk din iPod touch

1. Fjern kablet fra din iPod touch, hvis den stadig er tilsluttet computeren.

2. Hold den øverste knap nede, indtil mærket Sluk vises.

En iPod touch, der viser placeringen af den øverste knap
  3. Træk i mærket for at slukke din iPod touch, og vent et minut for at sikre, at den slukker helt.

Trin 3: Sæt din iPod touch i gendannelsesfunktion

1. Find den knap på din iPod touch, som du skal holde nede i næste trin, så du er klar:

• iPod touch (7. generation) bruger knappen Lydstyrke ned.

En iPod touch, der viser placeringen af knappen Lydstyrke ned
    • iPod touch (6. generation og tidligere) bruger knappen Hjem.

En iPod touch, der viser placeringen af knappen Hjem
  2. Tryk på den korrekte knap for din iPod touch, og hold den nede, mens du slutter din iPod touch til computeren. Slip ikke knappen.

3. Bliv ved med at holde knappen nede, indtil skærmen Slut til din computer vises på din iPod touch, og slip derefter knappen.

En iPod touch, der viser skærmen for gendannelsesfunktion

Hvis adgangskodeskærmen vises, skal du slukke for din iPod touch og starte forfra.

Hvis du ikke kan få din iPod touch til at vise skærmen Slut til din computer, og du har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Trin 4: Gendan din iPod touch

1. Find din iPod touch i Finder, appen Apple Devices eller i iTunes på den computer, den er tilsluttet. (Læs mere om, hvordan du finder din tilsluttede iPod touch.)

2. Vælg Gendan, når du får valget mellem at gendanne eller opdatere. Din computer downloader software til din iPod touch og starter gendannelsesprocessen. Hvis overførslen tager mere end 15 minutter, og din enhed forlader skærmen Slut til din computer, skal du vente til, at overførslen er færdig, og derefter slukke din iPod touch og starte forfra.

Et Mac-vindue, der viser knappen Gendan
  3. Vent på, at processen afsluttes.

4. Fjern kablet mellem din iPod touch og computeren, og indstil og brug derefter din iPod touch.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du ikke kan fuldføre nogen af disse trin, hvis du stadig bliver bedt om en kode, eller hvis du har brug for anden hjælp, kan du kontakte Apple-support.