Sådan klargør du din Mac Pro til Apple Trade In

Klargør og send din gamle enhed til Apple til ombytning.

Hvis du valgte at ombytte din Mac Pro, da du købte et nyt Apple-produkt, modtager du et ombytningssæt med alt det, du skal bruge for at sende din gamle enhed tilbage til Apple. Du modtager muligvis et sæt i den samme pakke, som du modtog din nye enhed i. Ellers leveres sættet til dig af en kurer, eller det sendes til dig separat, så snart din nye vare afsendes eller afhentes. Hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, leveres der et ombytningssæt til dig, eller du kan afhente det på et angivet sted.

Kunder i Asien og Stillehavsområdet skal kun følge trinene i afsnittene Før du returnerer din Mac Pro og Returner din Mac Pro til Apple for deres land eller område.

Inden du returnerer din Mac Pro

1. Sikkerhedskopier dine data. Hvis du har brug for hjælp til at overføre data, kan du planlægge en aftale hos en Apple Store på getsupport.apple.com Det er dit ansvar alene at sikkerhedskopiere alle eksisterende data, software og/eller apps fra dit produkt. Apple er ikke ansvarlig for tab, gendannelse eller kompromittering af data, software eller apps på dit indleverede produkt.

2. Log af iCloud.

3. Slå din firmwareadgangskode fra.

4. Fjern godkendelse af din computer til køb af indhold.

5. Slet harddisken.

Pak din Mac Pro

Hvis du er i Asien og Stillehavsområdet, skal du fortsætte til afsnittet Returner din Mac Pro til Apple.

1. Fjern den øverste skumindsats fra kassen.

macpro-tradein-step1-v2
  2. Sæt din Mac Pro i bundindsatsen. Put ikke ekstra produkter i kassen, f.eks. dit opladningskabel. Hvis du afleverer yderligere produkter, kan vi ikke returnere dem til dig.

3. Placer den øverste skumindsats oven på din Mac Pro.

macpro-tradein-step3-v3
  4. Forsegl kassen med tape, og send den til Apple*. Hvis der er klæbet et batterimærke på ydersiden af kassen, skal du sikre, at du ikke sætter tape over batterimærket.

macpro-tradein-step7-v1

* Apple er ikke ansvarlig for skader, der måtte opstå under forsendelsen.

Returner din Mac Pro til Apple

Vælg land eller område:

USA og Canada

1. Find navnet på kureren på returforsendelsesmærkaten.

2. Find navnet på kureren på mærkaten (eller et andet sted på emballagen), og gå ind på dennes websted for at aftale afhentning eller finde et afleveringssted.

3. Få en kvittering af kureren.

4. Du kan se statussen for din ombytning ved at klikke på linket i e-mailen om forsendelsen af din nye enhed.

Kina, fastlandet

Du får leveret et ombytningssæt, før kureren afhenter din pakke.

1. Få en kvittering af kureren.

2. Du kan se statussen for ombytning af din enhed ved at klikke på linket i e-mailen om forsendelsen af din nye enhed.

Hongkong

Kureren medbringer et ombytningssæt til afhentning af din Mac Pro.

1. Få en kvittering af kureren.

2. Du kan se statussen for ombytning af din enhed ved at klikke på linket i e-mailen om forsendelsen af din nye enhed.

Japan

Kureren medbringer et ombytningssæt til afhentning af din Mac Pro.

1. Få en kvittering af kureren.

2. Du kan se statussen for ombytning af din enhed ved at klikke på linket i e-mailen om forsendelsen af din nye enhed.

Korea

Du får leveret et ombytningssæt, før kureren afhenter din pakke.

1. Få en kvittering af kureren.

2. Du kan se statussen for ombytning af din enhed ved at klikke på linket i e-mailen om forsendelsen af din nye enhed.

Taiwan

Kureren medbringer et ombytningssæt til afhentning af din Mac Pro.

1. Få en kvittering af kureren.

2. Du kan se statussen for ombytning af din enhed ved at klikke på linket i e-mailen om forsendelsen af din nye enhed.

Vietnam

Kureren medbringer et ombytningssæt til afhentning af din Mac Pro.

1. Få en kvittering af kureren.

2. Du kan se statussen for ombytning af din enhed ved at klikke på linket i e-mailen om forsendelsen af din nye enhed.

Læs mere

Hvis du har spørgsmål vedrørende salg eller produkter, skal du gå til siden Kontakt Apple.

Se svar på ofte stillede spørgsmål på siden Apple Trade In.

© 2023 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, iChat, iTunes, Mac og macOS er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. AppleCare er et servicemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder.