Hent - macOS Sierra-opdatering 10.12.3

Systemkrav: macOS Sierra 10.12.2

Arkivstørrelse: 1,28 GB

Hent

Denne opdatering anbefales til alle brugere af macOS Sierra.

Opdateringen macOS Sierra 10.12.3 forbedrer stabiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere.

Oplysninger om denne opdatering:

• Den forbedrer det automatiske skift af grafikkort på MacBookPro (15", oktober 2016).

• Den løser grafikproblemer under kodning af Adobe Premiere Pro-projekter på MacBookPro med TouchBar (13" og 15", oktober 2016).

• Den løser et problem, der forhindrede søgning i scannede PDF-dokumenter i Eksempel.

• Den løser et kompatibilitetsproblem med PDF-dokumenter, der er eksporteret med kryptering slået til.

• Den løser et problem, der forhindrede visse programmer fra andre producenter i at importere billeder fra digitalkameraer korrekt.

Virksomhedsindhold: Den løser et problem, hvor netværk eller cachelagrede brugerkonti (f.eks. ActiveDirectory-konti), der bruger reglerne maxFailedLoginAttempts for adgangskoder, blev slået fra.

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어