iMac Pro - Supplerende opdatering til macOS High Sierra 10.13.3

Systemkrav: iMac Pro

Arkivstørrelse: 1,53 GB

Hent

Denne opdatering anbefales til alle brugere af macOS High Sierra.

Opdateringen af macOS High Sierra 10.13.3 forbedrer stabiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere.

Denne opdatering:

• Løser et problem, der kunne forårsage, at samtaler i Beskeder midlertidigt blev vist i forkert rækkefølge

• Løser et problem, der kunne forårsage, at din Mac holder op med at svare, når den forbindes til en SMB-server

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어