Hent - Kombinationsopdatering macOS Sierra 10.12.4

Systemkrav: macOS Sierra 10.12

Arkivstørrelse: 2,04 GB

Hent

Denne opdatering anbefales til alle brugere af macOS Sierra.

Opdateringen macOS Sierra 10.12.4 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere.

I denne opdatering:

• NightShift er tilføjet, så farverne på skærmen automatisk skifter til den varmere ende af spektret, når mørket falder på.

• Understøttelse af Siri er tilføjet for cricketresultater, tidsplaner og spillerlister fra den indiske Premier League og International Cricket Council.

• Understøttelse af Diktering for shanghainesisk er tilføjet.

• Forbedret understøttelse af sprog, der læses fra højre mod venstre, for TouchBar, værktøjslinje og visuel fanevælger i Safari.

• Adskillige problemer med gengivelse af PDF-arkiver og annotering i Eksempel er løst.

• Forbedret synlighed af emnelinjen ved brug af Samtalevisning i Mail.

• Et problem, der kan forhindre visning af indhold i Mail-beskeder, er rettet.

• Understøttelse af flere RAW-formater fra digitale kameraer er tilføjet.

Virksomhedsindhold:

• Kommandoen tethered-caching er tilføjet for at optimere visse downloads til iOS-enheder, der bruger internetdeling via USB.Indtastman tethered-caching i Terminal for at få mere at vide.

• Kommandoen securityer opdateret for at medtage mulighedendelete-identity,som sletter både et certifikat og dets private nøgle fra en nøglering.Indtastmansecurityi Terminal for at få mere at vide.

• Kommandoen profileser opdateret for at medtage mærket-N,som viser en meddelelse om tilmelding af en enhed, der beder brugeren om at udføre tilmelding via MDM (Mobile Device Management).Indtastmanprofilesi Terminal for at få mere at vide.

• Et problem, der medførte, at bærbare computere med forbindelse til visse dockingstationer viste en tom skærm i stedet for macOS-loginvinduet på den indbyggede skærm, er løst.

• Et problem, der medførte, at en nyligt ændret adgangskode til en brugerkonto afvises af macOS-loginvinduet, hvis FileVault er slået til, er løst.

• Mulighed for automatisk fornyelse af visse certifikater,der leveres via en konfigurationsbeskrivelse, er tilføjet.

• Omfatter flere Xsan-rettelser.

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어