Hent - Kombinationsopdatering macOS High Sierra 10.13.5

Systemkrav: macOS 10.13.0

Hent

Denne opdatering anbefales til alle brugere af macOS High Sierra.

Opdateringen macOS High Sierra 10.13.5 forbedrer stabiliteten, ydeevnen og sikkerheden på din Mac og anbefales til alle brugere.

Opdateringen tilføjer understøttelse af Beskeder i iCloud, så det er muligt at gemme beskeder med deres vedhæftede filer i iCloud og frigøre plads på din Mac. Du kan slå Beskeder til i iCloud ved at gå til Indstillinger i Beskeder, kikke på Konti og derefter vælge "Slå Beskeder til i iCloud".

Erhvervsindhold:

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어