Kombinationsopdatering OS X Yosemite 10.10.3

Systemkrav: OS X Yosemite 10.10

Arkivstørrelse: 2 GB

Hent

Opdateringen OS X Yosemite v10.10.3 anbefales til alle OS X Yosemite-brugere.

Opdateringen OS X Yosemite v10.10.3 omfatter det nye Fotos og forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac.

Med Fotos kan du:

• se fotos sorteret efter tid og sted i visningerne Øjeblikke, Samlinger og År

• navigere i biblioteket med praktiske faner som Fotos, Fælles, Album og Projekter

• arkivere alle dine fotos og videoer i iCloud-fotobiblioteket i deres oprindelige format og fuld opløsning

• få adgang til dine fotos og videoer, der er arkiveret i iCloud-fotobiblioteket, på Mac, iPhone, iPad og iCloud.com via webbrowseren

• gøre dine fotos perfekte med effektive og brugervenlige redigeringsværktøjer, der optimerer fotoene med et enkelt klik (eller via et mærke) og muliggør præcis tilpasning med et bredt udvalg af indstillinger

• oprette fotobøger i professionel kvalitet med brugervenlige værktøjer, nye designs fra Apple og nye firkantede bogformater

• købe udskrifter i nye firkant- og panoramastørrelser

Det er let at opgradere iPhoto-biblioteket til Fotos – du skal bare åbne programmet for at komme i gang. Du kan få mere at vide om Fotos på webstedet https://www.apple.com/dk/osx/photos-preview/

Denne opdatering indeholder også følgende forbedringer:

• Tilføjer over 300 nye Emoji-tegn

• Tilføjer Spotlight-forslag til Søg

• Forhindrer, at Safari arkiverer URL-adresser til favoritsymboler på websteder i funktionen Privat browser

• Forbedrer stabiliteten og sikkerheden i Safari

• Forbedrer Wi-Fi-ydeevnen og netværksforbindelser i forskellige situationer

• Forbedrer kompatibiliteten med Wi-Fi-netværk med tilmelding

• Løser et problem, der kan få Bluetooth-enheder til at afbryde forbindelsen

• Forbedrer stabiliteten ved skærmdeling

Virksomhedsindhold

Opdateringen omfatter følgende for virksomhedskunder:

• Løser et problem, som kan medføre, at Mac-computere, der er tilknyttet en Active Directory-server, ikke svarer ved start

• Giver mulighed for at indstille en umaske, der accepteres af GUI-programmer

• Løser et problem med at installere en konfigurationsbeskrivelse for 802.1x med EAP-TLS

• Løser et problem, hvor mapper fra et DFS-delingspunkt kan "forsvinde", når de ses i Finder på nogle Mac-computere

Sikkerhedsindhold

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses i artiklen om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Sådan opdateres Mac-computeren

1. Du skal tage en sikkerhedskopi af din Mac inden installering. Det kan du gøre med Time Machine.

2. Brug fanen Opdateringer i Mac App Store til at kontrollere, om der er kommet nye Apple-softwareopdateringer – blandt andet denne opdatering.

3. Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer, som det anbefales at installere. Nogle opdateringer skal nogle gange installeres, inden andre opdateringer vises.

4. Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når opdateringen er startet.

5. Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis du har ændret operativsystemet på anden måde.

Det er også muligt at hente et selvstændigt installeringsprogram til denne opdatering. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Du kan hente selvstændige installeringsprogrammer på siden Overførsler på Apple-support.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어