Hvis du ikke kan se tilbuddet om rabat på dit abonnement

Hvis du har problemer med at se den nedsatte pris, når du abonnerer på en app eller tjeneste via App Store, kan du prøve at følge disse trin.

Sørg for, at du opfylder kravene

En appudvikler tilbyder muligvis rabat på et abonnement, som kræver, at du abonnerer på noget andet for at kunne gøre brug af denne rabat. Sørg for, at du opfylder alle betingelserne for den nedsatte abonnementspris, som defineret af appudvikleren. Tilbuddene er muligvis kun tilgængelige i en begrænset periode. Læs vilkårene og betingelserne, for at være sikker på at enheden eller det abonnement, som du gerne vil købe, er omfattet af rabatten.

For hjælp til at finde vilkår og betingelser for tilbuddet skal du kontakte appudvikleren.

For hjælp til en kampagne for et Apple-abonnement, kan du få at vide, hvad du skal gøre.

Hvis du bruger Familiedeling

Abonnementer, der deles af andre medlemmer af din gruppe til Familiedeling, gør dig ikke berettiget til at se den nedsatte pris på købstidspunktet. Den samme person skal abonnere på begge abonnementer for at kunne gøre brug af rabatten.

Hvis du allerede modtager en rabat

Du vil altid kun se den laveste pris, der er tilgængelig for dig, selvom du er berettiget til flere rabatter på det samme abonnement.

Opdater softwaren på din enhed

Hvis du stadig ikke kan se tilbuddet om rabat på dit abonnement, skal du opdatere til den nyeste version af iOS eller iPadOS, macOS, watchOSeller tvOS. Prøv derefter at abonnere igen.

Hvorfor steg prisen på mit abonnement?

Hvis du opsiger et andet abonnement, der var påkrævet for at modtage en rabat, fornyes dit nedsatte abonnement til den fulde pris. Hvis du anmoder om en refusion på et abonnement, der var påkrævet for at modtage en rabat, skal du genaktivere abonnementet på dette abonnement til den fulde pris, før det udløber, for ikke at miste adgangen til noget indhold. Du kan kontrollere, om du modtager rabatter fra et abonnement, før du annullerer det i Indstillinger.

Hvis udvikleren hæver prisen på deres abonnement for alle, vil du få besked, før det sker.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.