Slå Find fra på din iPhone eller andre enheder

Appen Find kan hjælpe dig med at finde en mistet eller stjålet enhed. Hvis du vil sælge, bytte eller bortgive din enhed, skal du sørge for at slå Find fra.

Sådan slår du Find fra på din iPhone eller iPad

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på dit navn > Find.

3. Tryk på Find min [enhed], og tryk derefter for at slå funktionen fra.

4. Angiv adgangskoden til dit Apple-id.

5. Tryk på Slå fra.

Hvis du vil fjerne dit Apple Watch fra Find, skal du ophæve pardannelsen fra din iPhone.

Sådan slår du Find fra på din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger. I tidligere versioner af macOS skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger.

2. Klik på dit navn (eller Apple-id), og klik derefter på iCloud.

3. Under Apps, der bruger iCloud skal du klikke på Vis alle og derefter på Find. I tidligere versioner af macOS skal du rulle ned og klikke på Find.

4. Klik på Slå fra.

Hvad sker der, når du slår Find fra

Hvis du har brug for at finde en mistet eller stjålet enhed, kan appen Find hjælpe dig med at få den tilbage. Du kan finde enheden på et kort, afspille en lyd for at få hjælp til at finde den og meget mere. Find inkluderer også Aktiveringslås, en funktion, der er designet til at forhindre andre i at bruge din enhed.

Læs mere om Aktiveringslås på din iPhone eller iPad, Aktiveringslås på dit Apple Watch og Aktiveringslås til din Mac.

Når du slår Find fra, mister du disse muligheder, hvilket kan gøre det sværere at finde din enhed.

Hvis du vil sælge, bytte eller bortgive din enhed, eller hvis du har brug for at sende den til service, skal du slå Find fra.

Hvis du sletter appen Find, deles din lokalitet stadig. Personer, som du tidligere har delt din lokalitet med, kan stadig se din lokalitet. Hvis du vil stoppe med at dele din lokalitet, skal du geninstallere appen Find og stoppe med at dele din lokalitet.