Brug af Siri med flere enheder

Læs om, hvordan Siri reagerer, når der er flere enheder.

Hvilken enhed reagerer på din stemme?

Når du siger "Siri" eller "Hej Siri" i nærheden af flere enheder, bruger enhederne Bluetooth til at kommunikere med hinanden og afgøre, hvilken enhed der skal reagere på anmodningen. Den enhed, der reagerer, er den, der hørte dig tydeligst, eller som senest blev løftet eller brugt.

HomePod reagerer på de fleste Siri-anmodninger, selv når andre enheder er i nærheden. Du bruger Siri på en bestemt enhed ved at løfte enheden op for at afbryde vågeblus eller trykke på knappen for at bruge Siri og derefter foretage anmodningen.

Hvad skal man gøre, hvis den forkerte enhed reagerer?

• Sørg for, at Bluetooth er slået til på alle enheder. Hvis Bluetooth er slået fra, eller en enhed ikke er inden for Bluetooth-rækkevidde af de andre enheder, vil flere enheder måske reagere på din anmodning.

• Sørg for, at alle enhederne har den nyeste software fra Apple. Hvis nogle enheder bruger ældre software, vil flere enheder måske reagere.

• Sørg for, at "Siri" eller "Hej Siri" er slået til i Siri-indstillingerne for hver enhed.

• Hvis du har en iPhone eller iPad, kan du placere den med forsiden nedad, så Siri ikke reagerer på din stemme.

• Hvis du har en HomePod, kan du sige "Hej Siri, slå Hej Siri fra" eller bruge appen Hjem til at slå Lyt efter "Hej Siri" fra. Du slår det til igen ved at trykke oven på HomePod og holde fingeren nede, mens du siger "Slå Hej Siri til".

• Hvis du har en Mac, der understøtter Siri, kan du lukke låget på den, så den ikke reagerer på din stemme. Hvis "Tillad Siri, når enheden er låst" er slået fra i indstillingerne for Siri, reagerer den heller ikke, når skærmen er låst.

Siri-funktionerne varierer afhængigt af land eller område.