Brug AirPods og andet Bluetooth-tilbehør med Apple Watch

Læs mere om, hvordan du danner par mellem dit Apple Watch og dine Bluetooth-hovedtelefoner, pulsmålere og meget mere.

Dan par med Bluetooth-tilbehør

Dan par mellem Bluetooth-tilbehør og Apple Watch
  1. Indstil Bluetooth-tilbehøret til pardannelse ved at følge den vejledning, der fulgte med tilbehøret.

2. Tryk på Indstillinger > Bluetooth på dit Apple Watch. Dit Apple Watch søger efter Bluetooth-tilbehør i nærheden.

3. Vælg Bluetooth-tilbehøret.

4. Indtast en loginnøgle eller pinkode (PIN), hvis du bliver bedt om det.

Ophæv pardannelse med Bluetooth-tilbehør

1. Tryk på Indstillinger > Bluetooth på dit Apple Watch.

2. Tryk på infoknappeninfosymbolet for Apple Watch ud for dit tilbehør.

3. Tryk på Glem enhed.

Indstillingerne Afbryd og Glem enhed på Apple Watch

Opret forbindelse til dine AirPods

Når du indstiller dine AirPods til din iPhone, er de forbundet til både dit Apple Watch og din iPhone samtidig, og de afspiller automatisk lyd fra én af enhederne. Læs mere om, hvordan du indstiller AirPods, og hvordan du afspiller musik på Apple Watch.

Få hjælp

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til dit Bluetooth-tilbehør, eller hvis du ikke kan genoprette forbindelsen:

1. Hvis symbolet for FlyfunktionFlyfunktion vises på urskiven, er Flyfunktion slået til. Tryk på Indstillinger > Flyfunktion på dit Apple Watch, og slå funktionen fra.

2. Sørg for, at tilbehøret er helt opladet og tændt.

3. Hvis tilbehøret vises i Indstillinger > Bluetooth på dit Apple Watch, men du ikke kan oprette forbindelse, skal du følge ovenstående trin for at ophæve pardannelsen med tilbehøret.

4. Prøv at danne par med tilbehøret igen.

Kontakt producenten, hvis du har brug for hjælp til at oprette forbindelse til eller bruge Bluetooth-tilbehør med dit Apple Watch.