Modtag notifikationer om tilbehør i dit smarte hjem

Med appen Hjem kan du kontrollere statussen for dit HomeKit- og Matter-tilbehør, og få advarsler, når tilbehøret registrerer noget, selv når du ikke er hjemme.

Kontroller statussen for dit hjem

Slå notifikationer om tilbehør til

Tilpas notifikationer om tilbehør

Kom godt i gang

Kontroller statussen for dit hjem

Du kan kontrollere statussen for dit HomeKit- og Matter-tilbehør på fanen Hjem i appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac.

Du kan også indstille, hvilket tilbehør der vises status for på fanen Hjem.

1. Åbn appen Hjem.

2. Tryk eller klik på et tilbehør, og tryk eller klik derefter på knappen IndstillingerBilledtekst mangler.

3. Vælg Status og notifikationer.

Status og notifikationer vises under Scener på skærmen med indstillinger for tilbehør for en Dørsensor til dit smarte hjem
  4. Slå Inkluder i Hjem-oversigter til eller fra.

Inkluder i Hjem-oversigter kan slås til øverst på skærmen Status og notifikationer

Slå notifikationer om tilbehør til

Du kan indstille notifikationer for bestemt HomeKit- og Matter-tilbehør,

Hvis du ønsker at se notifikationer om dit HomeKit- og Matter-tilbehør på mere end én enhed, skal du slå notifikationer til på hver enkelt enhed.

1. Åbn appen Hjem.

2. Tryk eller klik på knappen MereBilledtekst mangler, og vælg derefter Hjem-indstillinger. Hvis du har flere hjem, skal du vælge et hjem og derefter vælge Hjem-indstillinger.

3. Vælg en type tilbehør, f.eks. Døre.

Notifikationer om tilbehør er aktiveret for alle dørsensorer
  4. Vælg et tilbehør, og slå Notifikationer om aktivitet til.

Læs mere om notifikationer på din iPhone eller iPad.

Tilpas notifikationer om tilbehør

Du kan tilpasse notifikationer om dit HomeKit- eller Matter-tilbehør, så du får notifikationer på specifikke tidspunkter, og ud fra, hvem der er til stede i dit hjem.

1. Åbn appen Hjem.

2. Tryk eller klik på et tilbehør, og tryk eller klik derefter på knappen IndstillingerBilledtekst mangler.

3. Vælg Status og notifikationer.

Status og notifikationer vises under Scener på skærmen med indstillinger for tilbehør for en Dørsensor til dit smarte hjem
  4. Slå Notifikationer om aktivitet til, og vælg derefter mellem disse muligheder.

Tid er indstillet til Alle, og Personer er slået fra under Modtag notifikationer om aktivitet, når på skærmen Status og notifikationer
    • Tid: Vælg et tidspunkt, hvor du vil have notifikationer om dit tilbehør.

• Personer: Få notifikationer om dit tilbehør, når du eller en anden person ankommer til eller forlader dit hus. Hvis du vælger denne indstilling, skal du indstille en hjemmehub og sørge for, at alle, som kan betjene dit hjem, har Min lokalitet indstillet til deres primære iPhone eller iPad og Del min lokalitet slået til i Indstillinger > [dit navn] > Find.

Hvis du vil se notifikationer, som du har indstillet i appen Hjem, på mere end én enhed, skal du indstille notifikationer på hver enkelt enhed.

Ikke alt tilbehør til smarte hjem understøtter notifikationer.