Se aktivitet for smart tilbehør til hjemmet i appen Hjem

Se op til 30 dages registreret aktivitet for smart tilbehør til hjemmet såsom dørlåse, garageporte, alarmsystemer, kontaktsensorer, røgdetektorer, døre og vinduer ved hjælp af Aktivitetshistorik i appen Hjem.

Se Aktivitetshistorik

Slå Aktivitetshistorik til og fra

Sådan virker det

• Aktivitetshistorik slås automatisk til, når et Apple TV eller en HomePod i et hjem med den nye Hjem-arkitektur opdateres til tvOS 17.

• Hvis Aktivitetshistorik er slået til, og du har smart tilbehør til hjemmet såsom dørlåse og alarmsystemer i dit hjem, registreres aktiviteter såsom låsning og oplåsning af din hoveddør, og du kan se dem i appen Hjem.1 Læs om, hvordan du tilføjer smart tilbehør til hjemmet i appen Hjem.

• Alle i hjemmet, inklusive brugere af Delt hjem, kan se Aktivitetshistorik.2

• Apple kan ikke læse indholdet af Aktivitetshistorik, fordi det er krypteret fra start til slut. Registreret aktivitet slettes permanent efter 30 dage.

Læs om, hvordan Apple bruger kryptering fra start til slut til at beskytte dine data.

Se Aktivitetshistorik

1. Åbn appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac.

2. Vælg kategorien Sikkerhed.

Kategorien Sikkerhed vises øverst på hjemmeskærmen i appen Hjem
  3. Vælg Aktivitetshistorik.

Aktivitetshistorik vises kronologisk med den seneste aktivitet først

Slå Aktivitetshistorik til og fra

Kun ejeren af hjemmet eller en delt bruger af et hjem med tilladelse til at tilføje og redigere tilbehør kan slå Aktivitetshistorik til og fra. Når du slår Aktivitetshistorik fra, slettes al tidligere registreret aktivitet for hjemmet permanent.

1. Åbn appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac.

2. Vælg knappen MereNo alt supplied for Image, vælg indstillingerne til Hjem, og vælg derefter Sikkerhed.

3. Vælg En måned for at slå Aktivitetshistorik til, eller vælg Fra.

Aktivitetshistorik vises øverst på skærmen Sikkerhed
  1. Aktivitetshistorik kan ikke garantere, at alle hændelser registreres. Netværks- eller strømafbrydelser kan resultere i tabte hændelser. Når den tilsluttede hub for hjemmet ikke er tilgængelig på grund af strømafbrydelse, bliver hændelser muligvis ikke logget korrekt.

2. Fjernadgang til hjemmet er påkrævet for at se Aktivitetshistorik, mens du er uden for hjemmet.