Hvis du får en advarsel i appen Find om, at indstillingen af dine AirPods ikke blev fuldført

Du får muligvis denne advarsel, hvis dine AirPods ikke kan parres, eller de parres delvist (f.eks. hvis kun højre AirPod parres).

Det kan tage et stykke tid at parre dine AirPods. Hvis du får en advarsel om, at de ikke er parret, eller at parringen ikke er fuldført, skal du vente et par minutter på, at parringen fuldføres.

Hvis du stadig får advarslen, kan du prøve disse fejlfindingstrin:

1. Opdater til nyeste version af iOS eller iPadOS. Visse AirPods og nogle Find-funktioner fungerer kun med den nyeste softwareversion.

2. Sørg for, at du har slået Find til: I Indstillinger skal du trykke på dit navn > Find og derefter trykke på Find min iPhone. Sørg for, at både Find min iPhone og Find mit netværk er slået til.

I iPhone-indstillinger kan du slå Find og Find mit netværk til.
  3. Sørg for, at Bluetooth er slået til, og Find mit netværk er slået til for dine AirPods:

ios-17-iphone-14-pro-indstillinger-bluetooth-airpods-find-mit-netværk
    • Indstillinger > Bluetooth, og tjek, at det er slået til.

• Tryk derefter på knappen Mere infoBilledtekst mangler ved siden af dine AirPods. Rul ned, og tjek, at Find mit netværk er slået til.

4. Hvis du ikke har det, skal du slå tofaktorgodkendelse til for dit Apple-id.

5. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du slå iCloud-nøglering til.

6. I Indstillinger skal du kontrollere, om der er en advarsel om at opdatere indstillingerne for dit Apple-id. Hvis der er en advarsel, skal du følge vejledningen for at fuldføre opsætningen.

7. Luk låget på opladningsetuiet, vent et øjeblik, og åbn derefter låget igen.

Efter et minuts tid burde parringen være fuldført, og advarslen vises ikke længere.

Virker det stadig ikke? Fjern dine AirPods: I Find skal du trykke på Enheder, vælge dine AirPods og derefter trykke på Fjern denne enhed. Gå derefter til hjemmeskærmen på din iPhone, og åbn låget på dit opladningsetui for at oprette forbindelse til dine AirPods igen.

Få mere hjælp til at forbinde dine AirPods til dine Apple-enheder