iPhone 15 Pro Max Taptic Engine

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• 6,7" reparationsholder

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm)

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit (justerbar momentnøgle)

• JCIS-bit (fast momentnøgle)

• Micro stix-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Bit til superskrue (justerbar momentnøgle)

• Momentnøgle (grøn, 0,45 kgf cm)

• Momentnøgle (blågrøn, 0,75 kgf cm)

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med USB-C-stikket vendt mod udskæringen.

2. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de to stjerneskruer fra Taptic Engine .

3. Brug en momentnøgle og Micro stix-bitten til at fjerne trilobe-skruen fra jordingsfjederen. Læg skruen til side. Fjern derefter jordingsfjederen fra kabinettet, og læg den til side til genmontering.

• Vigtigt: Hvis jordingsfjederen er bøjet eller beskadiget, skal du montere en ny jordingsfjeder.

4. Brug en momentnøgle og superskrue-bitten til at fjerne superskruen fra Taptic Engine . Læg skruen til side.

5. Løft enden af flex-kablet til Taptic Engine  ud af stikket.

6. Fjern Taptic Engine  og mellemlægspladen til batteriet fra kabinettet.

Genmontering

1. Hvis du genmonterer den eksisterende Taptic Engine , skal du lade mellemlægspladen til batteriet være fastgjort til Taptic Engine  Hvis du installerer en ny Taptic Engine , skal du fjerne mellemlægspladen fra den originale Taptic Engine  og klæbe den til den nye.

2. Brug en ESD-sikret pincet til at placere Taptic Engine  med batteriets mellemlægsplade i kabinettet.

3. Tryk enden af flex-kablet til Taptic Engine  fast til stikket.

4. Brug den blågrønne momentnøgle og superskrue-bitten til at installere en ny superskrue (923-09809) i Taptic Engine .

5. Placer jordingsfjederen i kabinettet. Brug den grønne momentnøgle og Micro stix-bitten til at installere en ny trilobe-skrue (923-09964) i Taptic Engine.

• Vigtigt: Hvis jordingsfjederen er bøjet eller beskadiget, skal du montere en ny jordingsfjeder.

6. Brug den grønne momentnøgle og JCIS-bitten til at installere en ny stjerneskrue (923-09966) (1) i Taptic Engine .

7. Indstil momentværdien for den justerbare momentnøgle på 10-34 Ncm til 14,5 Ncm. Brug den justerbare momentnøgle og JCIS-bitten til den justerbare momentnøgle til at installere en ny stjerneskrue (923-10044) (2) i Taptic Engine .

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: