iPhone 15 Tophøjttaler

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• 6,1" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (grå, 0,55 kgf cm)

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med USB-C-stikket vendt mod udskæringen.

2. Løft enden af flex-kablet til antennen til glasset bagpå 2 ud af stikket.

3. Brug den spidse ende af en sort pind til at løfte den øverste ende af antennen til glasset bagpå 2 af tophøjttaleren. Fjern antennen for at få adgang til en tophøjttalerskrue. Gem antennen til genmontering.

• Bemærk: Antenneflexkablerne på glasset bagpå er forbundet til antennen.

4. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de fem stjerneskruer fra tophøjttaleren.

5. Løft enden af flexkablet til tophøjttaleren ud af stikket.

6. Fjern tophøjttaleren fra kabinettet.

Genmontering

1. Placer tophøjttaleren i kabinettet.

2. Tryk enden af tophøjttalerens flexkabel til stikket.

3. Brug den grå momentnøgle og JCIS-bitten til at installere følgende fem stjerneskruer i tophøjttaleren.

• To stjerneskruer (923-09823) (1)

• To stjerneskruer (923-09812) (2)

• En stjerneskrue (923-09814) (3)

4. Tryk enden af antenneflexkablet til stikket.

•  Forsigtig: Hvis du mister antennen på glasset bagpå, eller den bliver beskadiget, skal du gentage fjernelse af tophøjttaleren trin 2 og 3. Fuldfør derefter trin 4 til genmontering af glasset med en ny antenne.

5. Hvis iPhone ikke har en mmWave-antenne, skal du geninstallere skumstykket.

• Vigtigt: Hvis du mister skummet, eller det bliver beskadiget, skal det udskiftes.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: