iPhone 15 Kamera

Før du begynder

Advarsel

• Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• 6,1" reparationsholder

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm)

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit til justerbar momentnøgle

• Nitril- eller fnugfri handsker

• Nylonværktøj (sort pind)

Vigtigt

Hvis iPhone har en mmWave-antenne, skal du frakoble et ekstra flexkabel. Tjek siden af iPhone for at se, om den har en mmWave-antenne.

Forsigtig

• Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har fuldført alle trin til fjernelse og genmontering, skal du følge instruktionerne for at starte systemkonfigurationen.

• Undgå at røre ved kameraets objektiver, TrueDepth-kameraets jordingsfjedre eller nærliggende dele.

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med USB-C-stikket vendt mod udskæringen.

2. Tag handsker på for at forhindre snavs på kameraets objektiver.

3. Brug den justerbare momentnøgle og JCIS-bitten til den justerbare momentnøgle til at fjerne de tre stjerneskruer fra inddækningen til kameraet. Læg skruerne til side.

•  Forsigtig: Undgå at røre ved kameraets objektiver.

4. Løft enderne af kameraets to flexkabler ud af stikkene.

• Vigtigt: Hvis din iPhone har en mmWave-antenne, skal du løfte enden af​mmWave-antennens flex-kabel ud af stikket som vist med en stiplet linje.

5. Brug den sorte pind til at løsne klæbemidlet mellem kameraets nederste flexkabel og kamerabrønden.

6. Fjern inddækningen til kameraet, og brug derefter den sorte pind eller den ESD-sikre pincet til at vippe toppen af kameraet op. Fjern derefter kameraet fra kabinettet.

• Vigtigt: Hvis iPhone har en mmWave-antenne, skal du løfte mmWave-antennens flexkabel og placere det lidt til siden. Brug derefter en ESD-sikret pincet til at løfte kameraet og kameraets flexkabler ud af kabinettet.

7. Brug den sorte pind eller den ESD-sikre pincet til at vippe oversiden af​kameraet op. Fjern derefter kameraet fra kabinettet.

• Vigtigt: Hvis iPhone har en mmWave-antenne, skal du løfte mmWave-antennens flexkabel og placere det lidt til siden. Brug derefter en ESD-sikret pincet til at løfte kameraet og kameraets flexkabler ud af kabinettet.

•  Forsigtig: mmWave-antennen skal forblive i kabinettet. Fjern det ikke.

Genmontering

Vigtigt

Der medfølger et beskyttelsescover til erstatningskameraet. Lad coveret sidde på, mens du installerer det nye kamera.

1. Tag handsker på for at forhindre snavs på kameraets objektiver.

2. Undersøg jordingsfjedrene for skader, før de monteres igen. Kontroller, at jordingsfjedrene ikke er bøjede eller knækket.

• Vigtigt: Hvis de jordingsfjedrene er knækket eller bøjede, skal du muligvis udskifte kameraet.

3. Brug en ESD-sikret pincet til at placere kameraet i kabinettet. Sørg for, at kameraets flexkabler sidder inde i kanalen mellem batteriet og kamerabrønden.

• Vigtigt: Hvis din iPhone har en mmWave-antenne, skal du placere mmWave-antennens flex-kabel (1) og kameraets flexkabler (2, 3) inde i kanalen mellem batteriet og kameraet, som vist.

4. Tryk enderne af kameraets flexkabler til stikkene.

• Vigtigt: Hvis iPhone har en mmWave-antenne, skal du trykke enden af mmWave-antennens flexkabel til stikket.

5. Indstil momentværdien for den justerbare momentnøgle til 13 Ncm. Brug den justerbare momentnøgle og JCIS-bitten til den justerbare momentnøgle til at installere tre nye stjerneskruer (923-09822) i kameraet.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen:

Vigtigt

Fjern beskyttelsescoveret fra det nye kamera, før du geninstallerer glasset bagpå.

Forsigtig

• Når du har fuldført alle trin til fjernelse og genmontering, skal du starte systemkonfigurationen ved at sætte enheden i diagnosticeringstilstand. Tryk på Start diagnosticering, og følg anvisningerne på skærmen.

• Du har ét forsøg til at fuldføre systemkonfigurationen. Hvis forsøget afbrydes eller annulleres, eller hvis der opstår fejl, vises der en meddelelse på enheden om, at du skal kontakte en butik til selvbetjeningsreparation for at få hjælp.