iPhone 15 Pro Taptic Engine

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• 6,1" reparationsholder

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm)

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit til justerbar momentnøgle

• Micro stix-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (sort, 0,35 kgf cm)

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med USB-C-stikket vendt mod udskæringen.

2. Brug den justerbare momentnøgle og JCIS-bitten til den justerbare momentnøgle til at fjerne de to stjerneskruer fra Taptic Engine .

3. Løft enden af flex-kablet til Taptic Engine  ud af stikket.

4. Fjern Taptic Engine .

Genmontering

Vigtigt

Hvis du geninstallerer den eksisterende Taptic Engine , skal du lade mellemlægspladen til batteriet være fastgjort. Hvis du installerer en ny Taptic Engine , skal du fjerne mellemlægspladen fra den originale Taptic Engine  og klæbe den til den nye.

1. Efterse jordingsfjederen til Taptic Engine  i nederste venstre hjørne af kabinettet. Hvis jordingsfjederen ikke er bøjet eller beskadiget, skal du gå til trin 4. Hvis jordingsfjederen er bøjet eller beskadiget, skal du gå til trin 2.

2. Bemærk retningen af jordingsfjederen til Taptic Engine . Brug en momentnøgle og Micro stix-bitten til at fjerne trilobe-skruen fra jordingsfjederen. Kassér jordingsfjederen, og læg skruen til side.

3. Placer den nye jordingsfjeder til Taptic Engine  i nederste venstre hjørne af kabinettet. Brug derefter den sorte momentnøgle og Micro stix-bitten til at installere en ny trilobe-skrue (923-09566) i jordingsfjederen.

4. Placer Taptic Engine  og mellemlægspladen i kabinettet.

5. Tryk enden af flex-kablet til Taptic Engine  fast til stikket.

6. Indstil momentværdien for den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle til 10 Ncm. Brug den justerbare momentnøgle og JCIS-bitten den justerbare momentnøgle til at installere en ny stjerneskrue (923-09564) (nederst).

7. Indstil momentværdien for den justerbare momentnøgle på 10-34 Ncm til 13 Ncm. Brug den justerbare momentnøgle og JCIS-bitten til den justerbare momentnøgle til at installere en ny stjerneskrue (923-09562) (øverst).

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: