iPhone 15 Plus Tophøjttaler

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• 6,7" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Momentnøgle (orange, 0,85 kgf cm)

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med USB-C-stikket vendt mod udskæringen.

• Vigtigt: Hvis denne iPhone ikke har en mmWave-antenne, skal du gå til trin 3.

• mmWave-antenne

2. Løft enden af flex-kablet til antennen til glasset bagpå 2 ud af stikket, og brug den ESD-sikre pincet til at fjerne antennen fra højttaleren. Gem antennen til glasset bagpå 2 til genmontering.

3. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de syv stjerneskruer fra tophøjttaleren.

4. Brug den sorte pind til at løfte enden af flex-kablet til tophøjttaleren ud af stikket.

5. Fjern tophøjttaleren fra kabinettet.

Genmontering

1. Placer tophøjttaleren i kabinettet, og juster pakningen med fordybningen.

2. Tryk enden af tophøjttalerens flexkabel til stikket.

3. Brug den orange momentnøgle og JCIS-bitten til at installere fire nye stjerneskruer (923-09846) i tophøjttaleren (1).

4. Brug den blå momentnøgle og JCIS-bitten til at installere tre nye stjerneskruer i tophøjttaleren:

• To stjerneskruer (923-09847) (2)

• En stjerneskrue (923-09848) (3)

5. Hvis denne iPhone har en mmWave-antenne, skal du sætte antennen til glasset bagpå 2 på plads og trykke enden af flex-kablet til antennen fast i stikket.

• Vigtigt: Hvis antennen til glasset bagpå 2 er blevet tabt eller er beskadiget, skal du udskifte den med en ny.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: