iPhone 15 Plus Kamera

Før du begynder

Advarsel

• Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• 6,7" reparationsholder

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm)

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit til justerbar momentnøgle

• Nitril- eller fnugfri handsker

• Nylonværktøj (sort pind)

Vigtigt

Hvis iPhone har en mmWave-antenne, skal du frakoble et ekstra flexkabel. Tjek siden af iPhone for at se, om den har en mmWave-antenne.

Forsigtig

• Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har fuldført alle trin til fjernelse og genmontering, skal du følge instruktionerne for at starte systemkonfigurationen.

• Undgå at røre ved kameraets objektiver, TrueDepth-kameraets jordingsfjedre eller nærliggende dele.

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med USB-C-stikket vendt mod udskæringen.

2. Tag handsker på for at forhindre snavs på kameraets objektiver.

3. Brug den justerbare momentnøgle og JCIS-bitten til den justerbare momentnøgle til at fjerne de tre stjerneskruer fra inddækningen til kameraet. Læg skruerne til side.

•    Forsigtig: Undgå at røre ved kameraets objektiver.

4. Løft enderne af kameraets to flexkabler ud af stikkene.

• Vigtigt: Hvis denne iPhone har en mmWave-antenne, skal du løfte enden af flex-kablet til mmWave-antennen ud af stikket som vist med et stiplet omrids.

5. Brug den flade den sorte pind til at løsne klæbemidlet mellem flex-kablet til mmWave-antennen og kamerabrønden.

6. Fjern inddækningen til kameraet, og brug derefter den sorte pind eller den ESD-sikre pincet til at vippe toppen af kameraet op. Fjern kameraet fra kabinettet.

• Vigtigt: Hvis denne iPhone har en mmWave-antenne, skal du løfte flex-kablet til mmWave-antennen og lægge det lidt til siden. Brug derefter en ESD-sikret pincet til at løfte kameraet og kameraets flexkabler ud af kabinettet.

•   Forsigtig

• Sæt inddækning til kameraet tilbage på kameraet, hvis du planlægger at genmontere det.

• mmWave-antennen skal blive i kabinettet. Fjern ikke inddækningen.

Genmontering

Forsigtig

For at undgå kontaminering af objektiverne må du ikke fjerne inddækningen til kameraet eller de beskyttende objektivdæksler, før du er klar til at placere kameraet i kabinettet.

1. Tag handsker på for at forhindre snavs på kameraets objektiver.

2. Placer kameraet i kabinettet med objektiverne opad. Sæt inddækningen til kameraet på kameraet.

• Vigtigt: Sørg for, at flex-kablerne til kameraet er inde i kanalen mellem batteriet og kamerabrønden.

• Vigtigt: Sørg for, at jordingsfjedrene til kameraet ikke er knækket eller bøjet. Hvis de er det, skal du udskifte kameraet.

• Vigtigt: Hvis denne iPhone har en mmWave-antenne, skal du sikre dig, at flex-kablet til mmWave-antennen er placeret mellem kameraets side og flex-kablerne til kameraet.

3. Tryk enderne af de to flex-kabler til kameraet ind i stikkene.

• Vigtigt: Hvis denne iPhone har en mmWave-antenne, skal du trykke enden af flex-kablet til mmWave-antennen ind i stikket som vist med et stiplet omrids.

4. Sæt JCIS-bitten til den justerbare momentnøgle i den justerbar momentnøgle på 10-34 Ncm. Indstil momentværdien til 13 Ncm. Brug den justerbare momentnøgle og JCIS-bitten til at installere tre nye stjerneskruer (923-09822) i inddækningen til kameraet.

5. Følg genmonteringstrin 1 til 26 for at montere glasset bagpå igen. Fortsæt derefter til trin 6.

6. Undersøg kameraobjektiverne for kontaminering såsom støv, ridser eller pletter. Hvis der er kontaminering, skal du fjerne glasset bagpå, fjerne kameraet og montere et nyt kamera.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig

• Når du har fuldført alle trin til fjernelse og genmontering, skal du starte systemkonfigurationen ved at sætte enheden i diagnosticeringstilstand. Tryk på Start diagnosticering, og følg anvisningerne på skærmen.

• Du har ét forsøg til at fuldføre systemkonfigurationen. Hvis forsøget afbrydes eller annulleres, eller hvis der opstår fejl, vises der en meddelelse på enheden om, at du skal kontakte en butik til selvbetjeningsreparation for at få hjælp.