Vinkelsensor til låg til MacBook Air (15", M2, 2023)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Halvmåneformet Torx Plus 1IP-bit på 44 mm

Forsigtig

Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen til Systemkonfiguration.

Fjernelse

1. Brug den flade ende af den sorte pind til at løfte enden af flexkablet til vinkelsensoren ud af stikket.

2. Brug den flade ende af den sorte pind til at flytte flexkablet til vinkelsensoren til siden for at tilgå 1IP-skruen (1).

3. Brug den blå momentnøgle og 1IP-bitten til at fjerne 1IP-skruen fra vinkelsensoren (2).

• Vigtigt: Kassér 1IP-skruen. 1IP-skruen kan ikke geninstalleres.

4. Fjern vinkelsensoren fra kabinettet.

Genmontering

1. Anbring flexkablet til vinkelsensoren, så åbningen og skruehullet flugter med stiften og skruehullet i topkabinettet.

2. Hold vinkelsensoren på plads (1). Brug en ESD-sikret pincet til at placere en ny 1IP-skrue (923-08984) i vinkelsensoren (2). Brug derefter den blå momentnøgle og 1IP-bitten til at installere skruen.

• Vigtigt: Sørg for, at du installere en ny 1IP-skrue.

3. Tryk enden af vinkelsensorens flexkabel fast til stikket (1). Læg derefter flexkablet fladt ned (2) som vist.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig

• Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen til Systemkonfiguration.

• Hvis du har udskiftet vinkelsensoren til låget, skal du lukke skærmen i 20 sekunder, når du bliver bedt om det, under processen til Systemkonfiguration. Hvis skærmen ikke er helt lukket under processen, skal du installere en ny vinkelsensor til låget. Computeren afspiller en startlyd (klokkelyd), når processen er fuldført.