USB-C-kort til MacBook Air (15", M2, 2023)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm)

• Tape til inddækning til I/O-stik

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Halvmåneformet Torx Plus 3IP 44 mm

• Torx Plus 5IP 50 mm-bit

• USB-C-opladerkabel

Bemærk: Billederne i denne procedure viser fjernelse og genmontering af kun ét USB-C-kort. Proceduren er dog den samme for begge.

Fjernelse

1. Brug den flade ende af den sorte pind til at trække det nederste venstre hjørne af tapen til inddækning til I/O-stik op. Fjern derefter tapen af inddækningen til I/O-stikket. Kassér tapen.

2. Brug den blå momentnøgle og 3IP-bitten til at fjerne de tre 3IP-skruer (923-08925) fra inddækningen til I/O-stikket. Fjern inddækningen, og gem den til genmontering.

3. Brug den flade ende af den sorte pind til at løfte enden af flexkablet til USB-C ud af stikket.

4. Løft enden af flexkablet til USB-C (1), mens du bruger den sorte pind til at løsne klæbemidlet (2). Fjern derefter flexkablet til USB-C fra topkabinettet.

5. Brug den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle og 5IP-bitten til at fjerne de to 5IP-skruer (923-08978) fra USB-C-kortet.

6. Vip USB-C-kortet op, og løft det ud af topkabinettet.

Genmontering

1. Hvis du installerer et nyt USB-C-kort, skal du fjerne den selvklæbende foring fra flexkablet.

2. Anbring USB-C-kortet i topkabinettet.

3. Brug den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle og 5IP-bitten til delvist at geninstallere de to 5IP-skruer (923-08978) i USB-C-kortet.

4. Sæt den ene ende af USB-C-opladerkablet i porten (1) for at sikre, at USB-C-kortet sidder korrekt. Juster USB-C-kortet, indtil enden af kablet er nemt at indsætte og fjerne.

•  Fare: Sørg for, at USB-C-opladerkablet ikke er tilsluttet strøm.

5. Indstil momentværdien på den justerbare momentnøgle til 11,5 Ncm. Brug den justerbare momentnøgle og 5IP-bitten til at geninstallere de to 5IP-skruer (2) helt i USB-C-kortet.

6. Fjern USB-C-opladerkablet.

7. Brug den flade ende af den sorte pind til forsigtigt at trykke og holde flexkablet til USB-C-kortet, så den flugter med USB-C-kortet (1). Tryk derefter enden af flexkablet til USB-C-kortet fast til stikket (2).

8. Tryk på flexkablet til USB-C-kortet, og hold det nede i 10 sekunder for at fastgøre det til topkabinettet.

9. Placer inddækningen til I/O-stikket over enderne af flexkablerne.

10. Brug den blå momentnøgle og 3IP-bitten til at geninstallere de tre 3IP-skruer (923-08925) i inddækningen til I/O-stikket.

11. Fjern bagsiden fra tapen til inddækningen til I/O-stikket. Juster derefter tapen med højre kant af inddækningen til I/O-stikket som vist.

•  Advarsel: Sørg for, at tapen til inddækningen til I/O-stikket ikke strækker sig ud over kanten af inddækningen.

12. Tryk langs længden af tapen til inddækningen til I/O-stikket for at fastgøre den til inddækningen til I/O-stikket.

13. Træk det øverste venstre hjørne af den selvklæbende foring lidt tilbage. Rul derefter langsomt foringen af tapen til inddækningen til I/O-stikket.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: