Kombinerede I/O-kort til Mac Studio (2023)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm)

• HDMI-kabel

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (orange, 0,85 kgf cm)

• Halvmåneformet Torx Plus 3IP-bit

• Torx Plus 4IP-bit

• Torx T6 70 mm-bit

• Torx Plus 8IP-bit

Fjernelse

1. Brug den orange momentnøgle og Torx Plus 3IP-bitten til at fjerne de to 3IP-skruer (923-09162) fra inddækningsstikket til det kombinerede I/O-kort.

2. Fjern inddækningsstikket til det kombinerede I/O-kort, og gem det til genmontering.

3. Brug den sorte pind til at løfte enderne af USB-A- og HDMI-flexkablerne af stikkene.

4. Brug den flade ende af den sorte pind til at vippe låseenheden på flexkablet til afbryderknappen op.

5. Skub enden af flexkablet til afbryderknappen ud af stikket.

6. Træk forsigtigt flexkablet til afbryderknappen ud af siden på det kombinerede I/O-kort.

7. Brug den justerbare momentnøgle og Torx Plus 8IP-bitten til at fjerne højttalerens 8IP-afstandsskrue (923-08939) fra bundkortet.

• Bemærk: Denne afstandsskrue understøtter højttaleren.

8. Stil computeren på bagsiden med de forreste porte opad.

9. Brug den justerbare momentnøgle og Torx Plus 4IP-bitten til at fjerne de to 4IP-skruer (923-09165) fra det kombinerede I/O-kort.

10. Brug den justerbare momentnøgle og Torx T6 70 mm-bitten til at fjerne de to T6-skruer (923-08937) fra det kombinerede I/O-kort og porten til strømkablet.

11. Løft det kombinerede I/O-kort ud af kabinettet.

• Bemærk: USB-A- og HDMI-flexkablerne er stadig forbundet til det kombinerede I/O-kort.

12. Hvis du fjerner det kombinerede I/O-kort som en del af en anden procedure, skal du fortsætte til genmonteringstrin 5. Hvis du udskifter det kombinerede I/O-kombinationskort, skal du fortsætte til trin 13.

13. Placer det kombinerede I/O-kort på en ESD-sikret overflade med portene opad som vist.

14. Brug den orange momentnøgle og Torx Plus 3IP-bitten til at fjerne de to 3IP-skruer (923-09162) fra det andet inddækningsstik til det kombinerede I/O-kort på det kombinerede I/O-kort. Fjern inddækningen, og gem den til genmontering.

15. Brug den sorte pind til at løfte enderne af USB-A- og HDMI-flexkablerne af deres stik. Gem flexkablerne til genmontering.

Genmontering

1. Hvis du installerer et nyt kombineret I/O-kort, skal du placere det fladt på en ESD-sikret overflade med portene opad som vist.

2. Tryk enderne af USB-A- og HDMI-flexkablerne fast til deres stik.

3. Placer inddækningsstikket til det andet kombinerede I/O-kort over stikkene.

4. Brug den orange momentnøgle og Torx 3IP-bitten til at geninstallere de to 3IP-skruer (923-09162) i inddækningsstikket til det kombinerede I/O-kort.

5. Stil computeren på bagsiden med de forreste porte opad.

6. Placer det kombinerede I/O-kort i kabinettet.

7. Brug den justerbare momentnøgle og Torx T6 70 mm-bitten til at geninstallere de to T6-skruer (923-08937) delvist i det kombinerede I/O-kort.

• Bemærk: Skruerne passerer gennem skruehullerne i det kombinerede I/O-kort og porten til strømkablet og skrues ind i kabinettet.

8. Brug den justerbare momentnøgle og Torx Plus 4IP-bitten til at geninstallere de to 4IP-skruer (923-09165) i det kombinerede I/O-kort.

• Bemærk: Skruerne passerer gennem skruehuller i det kombinerede I/O-kort og skrues ind i kabinettet.

9. Placer computeren, så portene på bagsiden vender mod dig.

10. Sæt HDMI-kablet i HDMI-porten for at sikre korrekt placering af det kombinerede I/O-kort. Tilpas placeringen af det kombinerede I/O-kort, indtil HDMI-kablet er let at isætte og fjerne.

11. Indstil momentværdien for den justerbare momentnøgle til 10 Ncm. Brug derefter den justerbare momentnøgle og Torx Plus 4IP-bitten til at geninstallere de to 4IP-skruer helt i det kombinerede I/O-kort (1).

12. Indstil momentværdien for den justerbare momentnøgle til 20,5 Ncm. Brug derefter den justerbare momentnøgle og Torx T6 70 mm-bitten til at geninstallere de to 6IP-skruer helt i det kombinerede I/O-kort (2).

13. Drej computeren, så portene på forsiden vender mod dig.

14. Indstil momentværdien for den justerbare momentnøgle til 16 Ncm. Brug derefter den justerbare momentnøgle og Torx Plus 8IP-bitten til at geninstallere højttalerens 8IP-afstandsskrue (923-08939) i bundkortet.

15. Skub enden af flexkablet til afbryderknappen ind i stikket (1). Vip derefter låseenheden (2) ned.

16. Tryk flexkablet til afbryderknappen om på siden af det kombinerede I/O-kort.

17. Tryk enderne af flexkablerne til det kombinerede I/O-kort fast på deres stik.

18. Placer inddækningsstikket til det kombinerede I/O-kort over enderne af USB-A- og HDMI-flexkablerne. Brug derefter den orange momentnøgle og Torx Plus 3IP-bitten til at geninstallere de to 3IP-skruer (923-09162) i inddækningen.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: