Batteri til Mac Studio (2023)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• Nylonværktøj (sort pind)

• Torx T5-skruetrækker

Vigtigt

Denne model kræver et BR2032-batteri. Nye batterier kan købes hos elektronikforhandlere.

Fjernelse

1. Brug T5-skruetrækkeren til at fjerne de to T5-skruer (923-07617) fra batteridækslet.

2. Løft batteridækslet med batteriet fra bundkortet.

3. Vend batteridækslet om. Brug den sorte pind til at løfte batteriet ud af dækslet.

Genmontering

Advarsel

Installer kun et BR2032-batteri. Der er risiko for eksplosion, hvis batteriet sættes forkert i eller udskiftes med en forkert type batteri. Bortskaf brugte batterier i henhold til lokale miljølove og retningslinjer.

1. Sæt batteriets plusside i batteridækslet (1). Når batteriet er monteret, skal minussiden være synlig (2).

2. Vend batteridækslet med batteriet, og placer det på bundkortet. Placer skrueudskæringerne i batteridækslet ud for skruehullerne i bundkortet.

3. Brug T5-skruetrækkeren til at geninstallere de to T5-skruer (923-07617).

• Bemærk: 923-07617 er et sæt, der indeholder skruerne og batteridækslet.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: