SSD-moduler til Mac Pro (2023) og Mac Pro (rack, 2023)

Før du begynder

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm)

• Trykluft

• Torx T8-bit på 70 mm

Forsigtig

• Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen til Systemkonfiguration.

• Hvis du udskifter SSD-modulerne, skal du bruge en separat Mac, der kører den nyeste version af macOS, eller en separat Mac med Apple Configurator installeret, til at gendanne Mac-computeren, før du starter processen til Systemkonfiguration.

Fjernelse

1. Identificer det SSD-modul, du vil fjerne. Skub låsen til SSD-modulets dæksel til venstre (1), og træk dækslet til SSD-modulet mod dig selv (2) for at fjerne det fra computeren. Gem dækslet til SSD-modulet til genmontering.

2. Brug den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle og Torx T8-bitten til at fjerne 8IP-skruen (923-03425) fra det SSD-modul, du vil fjerne.

3. Træk SSD-modulet ud af stikket som vist.

•  Advarsel: Vip ikke SSD-modulet, når du fjerner det fra stikket. Et beskadiget stik kræver, at bundkortet udskiftes.

Genmontering

1. Brug trykluft til at fjerne snavs fra stikket.

2. Indsæt SSD-modulet, der er markeret som 00, i det øverste stik. Indsæt SSD-modulet, der er markeret som 01, i det nederste stik.

3. Indstil momentværdien på den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle til 29,5 Ncm. Brug den justerbare momentnøgle og Torx T8-bitten til at geninstallere 8IP-skruen (923-03425) i det SSD-modul, du geninstallerer.

4. Skub låsen til SSD-modulets dæksel til venstre (1). Anbring SSD-modulets dæksel over åbningen. Skub derefter den venstre kant af SSD-modulets dæksel for at låse det på plads (2).

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig

• Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen til Systemkonfiguration.

• Hvis du har udskiftet SSD-modulerne, starter computeren ikke, og statusindikatoren blinker gult. Følg vejledningen for at gendanne Mac-computeren. Start derefter processen til Systemkonfiguration.