Wi-Fi-antenne til iMac (24", 2023)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm) (923-02995)

• Antenneværktøj

• ESD-sikret pincet

• Nylonværktøj (sort pind)

• Støttekilesæt (076-00507)

• Momentnøgle (blågrøn, 0,75 kgf cm) (923-08085)

• Torx Plus 3IP 25 mm-bit (923-07593)

• Halvmåneformet Torx Plus 3IP-bit (923-08468)

Se en komplet liste over værktøjer, der kræves til alle reparationer.

Afmontering

1. Anbring kabinettet med bundkortet opad.

2. Brug den justerbare momentnøgle (10-34 Ncm) og 3IP 25 mm-bitten til at fjerne de tre 3IP-skruer (923-05574) fra Wi-Fi-antennen.

3. Brug den blågrønne momentnøgle og den halvmåneformede 3IP-bit til at fjerne de tre 3IP-skruer fra antennens jordingsklemmer på bundkortet.

• 923-05174 (1)

• 923-05173 (2)

4. Brug antenneværktøjet til at løfte enden af Wi-Fi-antennens koaksialkabel ud af stikket på bundkortet.

5. Brug den sorte pind til forsigtigt at fjerne Wi-Fi-antennens koaksialkabeltape fra kabinettet i de viste områder.

6. Løft forsigtigt Wi-Fi-antennens koaksialkabel ud af kanalen i højttaleren.

7. Fjern Wi-Fi-antennen fra kabinettet.

• Bemærk: Du skal muligvis løsne klæbemidlet mellem mikrofonens flexkabel og kabinettet for at fjerne Wi-Fi-antennens koaksialkabel.

Genmontering

1. Før Wi-Fi-antennens koaksialkabel som vist.

• Vigtigt: Wi-Fi-antennens koaksialkabel skal føres under flexkablet til den integrerede DisplayPort (eDP), mikrofonens flexkabel, flexkablet til skærmens baggrundslys samt til lydkortet og afbryderknappen som vist.

2. Brug den flade ende af antenneværktøjet til at presse enden af Wi-Fi-antennens koaksialkabel fast til stikket på bundkortet.

3. Brug den blågrønne momentnøgle og den halvmåneformede 3IP-bit til at genmontere de tre 3IP-skruer på antennens jordingsklemmer på bundkortet.

• 923-05174 (1)

• 923-05173 (2)

4. Tryk langs længden af Wi-Fi-antennens koaksialkabeltape for at fastgøre den til kabinettet i de viste områder. Brug derefter den flade ende af den sorte pind til at trykke på tapen for at fastgøre den til kabinettet som vist.

5. Indstil momentværdien for den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle til 10 Ncm. Brug den justerbare momentnøgle og 3IP 25 mm-bitten til at genmontere de tre 3IP skruer (923-05574) i Wi-Fi-antennen.

6. Før Wi-Fi-antennens koaksialkabel ind i højttalerkanalen.

7. Tryk på tapen over højttaleren for at fastgøre den til kabinettet.

Genmonter følgende dele for at fuldføre genmonteringen: