Wi-Fi- og Bluetooth-antenne til iMac (24", 2023)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm) (923-02995)

• Antenneværktøj

• ESD-sikret pincet

• Nylonværktøj (sort pind)

• Støttekilesæt (076-00507)

• Momentnøgle (blågrøn, 0,75 kgf cm) (923-08085)

• Torx Plus 3IP 25 mm-bit (923-07593)

• Halvmåneformet Torx Plus 3IP-bit (923-08468)

Se en komplet liste over værktøjer, der kræves til alle reparationer.

Afmontering

1. Anbring kabinettet med bundkortet opad.

2. Brug den blågrønne momentnøgle og den halvmåneformede 3IP-bit til at fjerne en 3IP-skrue (923-05174) fra antennens jordingsklemme på bundkortet.

3. Brug den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle og 3IP 25 mm-bitten til at fjerne de fire 3IP skruer fra Wi-Fi- og Bluetooth-antennen.

• (923-05574) (1)

• (923-09773) (2)

• Bemærk: Den nederste skrue (2) har et større hoved end de tre øverste skruer (1).

4. Brug antenneværktøjet til at løfte enden af Wi-Fi- og Bluetooth-antennekoaksialkablet fra bundkortet.

5. Brug den sorte pind til forsigtigt at fjerne tapen til Wi-Fi- og Bluetooth-antennekoaksialkablet fra højttaleren og kabinettet.

6. Løft forsigtigt Wi-Fi- og Bluetooth-antennekoaksialkablet ud af kanalen i højttaleren. Fjern derefter antennen fra kabinettet.

Genmontering

1. Placer Wi-Fi- og Bluetooth-antennen nederst til venstre i kabinettet som vist.

2. Før Wi-Fi- og Bluetooth-antennekoaksialkablet gennem kanalen i højttaleren.

3. Indstil momentværdien for den justerbare 10-34 Ncm momentnøgle til 10 Ncm. Brug den justerbare momentnøgle og 3IP 25 mm-bitten til at genmontere de fire 3IP-skruer i Wi-Fi- og Bluetooth-antennen.

• (923-05574) (1)

• (923-09773) (2)

4. Brug den flade ende af antenneværktøjet til at presse enden af Wi-Fi- og Bluetooth-antennekoaksialkablet fast til bundkortet.

5. Brug den blågrønne momentnøgle og den halvmåneformede 3IP-bit til at genmontere en 3IP-skrue (923-05174) på antennens jordingsklemme på bundkortet.

6. Tryk tapen til Wi-Fi- og Bluetooth-antennekoaksialkablet fast på højttaleren og kabinettet igen. Brug derefter den flade ende af den sorte pind til at trykke på tapen, så den ligger fladt og jævnt på højttaleren og kabinettet som vist.

• Vigtigt: Hvis du installerer en ny Wi-Fi- og Bluetooth-antenne, skal du trække de selvklæbende udløserforinger af tapen, før du klæber den fast til højttaleren og kabinettet.

Genmonter følgende dele for at fuldføre genmonteringen: