Batterikort til iMac (24", 2023, fire porte)

Før du begynder

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• ESD-sikret pincet

• Ethanol- eller IPA-servietter (isopropylalkohol)

• Nylonværktøj (sort pind)

• Støttekilesæt (076-00507)

• Momentnøgle (blågrøn, 0,75 kgf cm) (923-08085)

• Halvmåneformet Torx Plus 3IP-bit (923-08468)

Se en komplet liste over værktøjer, der kræves til alle reparationer.

Afmontering

1. Anbring kabinettet med bundkortet opad.

2. Anbring den flade ende af den sorte pind under batterikortets kabel og tæt på stikket. Løft derefter enden af kablet til batterikortet ud af stikket.

3. Brug den flade ende af den sorte pind til at frigøre venstre side af batteriets selvklæbende tap som vist.

4. Brug en ESD-sikret pincet til at tage fat i den løftede del af batteriets selvklæbende tap, og træk den forsigtigt af batterikortet.

5. Tag fat i den selvklæbende tap, og træk den forsigtigt til højre som vist.

• Vigtigt: Træk ikke den selvklæbende tap langs kabinettet.

6. Fortsæt med forsigtigt at trække den selvklæbende tap som vist.

7. Hold batterikortet på plads, når det er ved at blive frigjort fra kabinettet. Fjern derefter batterikortet fra kabinettet.

•  Advarsel: Hvis den selvklæbende tap knækker, skal du bruge en ESD-sikret pincet til at forsøge at få fat i den igen. Hvis det ikke er muligt at få fat i den selvklæbende tap, skal kabinettet udskiftes.

8. Brug den blågrønne momentnøgle og den halvmåneformede 3IP-bit til at fjerne de to 3IP-skruer (923-09787) fra battericoveret. Fjern derefter battericoveret.

9. Fjern batteriet fra batterikortet.

Genmontering

Advarsel: Installer kun et CR2016-batteri. Der er risiko for eksplosion, hvis batteriet sættes forkert i eller udskiftes med en forkert type batteri. Bortskaf brugte batterier i henhold til lokale miljølove og retningslinjer.

1. Anbring batteriet i batterikortet med den positive (+) side opad.

2. Placer battericoveret over batteriet.

3. Brug den blågrønne momentnøgle og den halvmåneformede 3IP-bit til at montere de to 3IP-skruer (923-09787) i battericoveret.

4. Fjern den blå udløserforing fra bagsiden af batterikortet, så klæbemidlet blotlægges.

5. Anbring batterikortet i kabinettet som vist.

6. Tryk på batterikortet, og hold det nede i 15 sekunder for at fastgøre det til kabinettet.

•  Forsigtig: Tryk ikke på batterirummene.

7. Tryk enden af kablet til batterikortet fast til stikket.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: