Skærm til MacBook Pro (16", 2023)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• Justerbar momentnøgle (0,3-1,2 Nm)

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Halvmåneformet Torx Plus 3IP-bit på 44 mm

• Torx Plus 8IP-bit

• Torx-sikkerhedsbit

Forsigtig

• Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen til Systemkonfiguration.

• Hvis du monterer en ny skærm, skal du også montere en ny vinkelsensor til låget.

Fjernelse

1. Brug den blå momentnøgle og Torx Plus 3IP-bitten til at fjerne de to 3IP-skruer (923-06854) fra inddækningsstikket til vinkelsensoren til låget. Fjern inddækningen, og gem den til genmontering.

2. Brug den sorte pind til at løfte enden af vinkelsensorens flexkabel ud af stikket.

3. Brug den blå momentnøgle og Torx Plus 3IP-bitten til at fjerne de fire 3IP-skruer (923-06854) fra de to inddækningsstik til skærmen. Fjern inddækningerne, og gem dem til genmontering.

4. Løft enderne af skærmens flexstrømkabel til baggrundslys (1), flexkablet til FaceTime HD-kameraet (2) og eDP-flexkablet (3) af stikkene på bundkortet.

5. Løft kabelklipsene til skærmen af topkabinettets indvendige ramme. Fold dem forsigtigt tilbage over kanten af topkabinettet, så du kan se dæmperne til skærmkablet nedenunder.

6. Løft dæmperne til skærmkablet ud af den indvendige ramme, og gem dem til genmontering.

7. Åbn computeren, og placer den med forsiden nedad på en ren overflade med skærmen hængende ned over bordets kant.

8. Brug den justerbare 0,3-1,2 momentnøgle og Torx Plus 8IP-bitten til at fjerne de seks 8IP-skruer (923-06862) (1-6) fra skærmhængslerne i den viste rækkefølge.

9. Træk skærmen hen mod dig omkring 30 grader.

10. Løft skærmen op, og sørg for, at hængslerne er frigjort fra kanten af topkabinettet.

11. Fjern skærmen fra topkabinettet.

Genmontering

Vigtigt

• Hvis du monterer en ny skærm, skal du begynde ved trin 1. Sørg for at fjerne alle beskyttende foringer og tape fra en ny skærm.

• Hvis du genmonterer den eksisterende skærm, skal du fortsætte til genmonteringstrin 2.

1. Fjern den eksisterende vinkelsensor til låg, og monter en ny vinkelsensor til låg.

2. Placer skærmen i topkabinettet. Sørg for, at hængslerne glider ind under kanten af​topkabinettet.

3. Sørg for, at skærmens flexstrømkabel til baggrundslys, flexkablet til FaceTime HD-kameraet og eDP-flexkablet er inde i topkabinettet.

4. Brug den justerbare 0,3-1,2 momentnøgle og Torx Plus 8IP-bitten til delvist at genmontere de seks 8IP-skruer (923-06862) (1-6) i skærmhængslerne i den viste rækkefølge.

5. Luk skærmen, og stil computeren på kanten. Juster skærmen, indtil den flugter med topkabinettet.

6. Placer computeren med forsiden nedad og bagkanten mod dig selv.

7. Indstil momentværdien for den justerbare 0,3-1,2 momentnøgle til 0,5 Ncm.

8. Brug den justerbare 0,3-1,2 momentnøgle og Torx Plus 8IP-bitten til helt at genmontere de seks 8IP-skruer i skærmhængslerne.

9. Placer dæmperne til skærmkablet i den indvendige ramme i topkabinettet.

10. Juster skærmens flexkabler rundt om kanten af dæmperne (1). Tryk derefter klipsene til skærmens flexkabel ned over dæmperne og fast på den indvendige ramme (2).

11. Brug den flade ende af den sorte pind til at presse skærmkablerne ind i mellemrummet mellem skærmen og den indvendige ramme.

12. Brug den flade ende af den sorte pind til at presse alle skærmens flexkabler ind i mellemrummet mellem bundkortet og den indvendige ramme. Sørg for, at klipsene til skærmens flexkabel er klikket helt på plads i den indvendige ramme.

13. Tryk enderne af skærmens flexstrømkabel til baggrundslys (1), flexkablet til FaceTime HD-kameraet (2) og eDP-flexkablet (3) fast på deres stik på bundkortet.

14. Placer de to inddækningsstik til skærmen over stikkene til skærmens flexstrømkabel til baggrundslys, flexkablet til FaceTime HD-kameraet og eDP-flexkablet. Brug derefter den blå momentnøgle og Torx Plus 3IP-bitten til at genmontere de fire 3IP-skruer (923-06854) i inddækningerne.

15. Tryk enden af vinkelsensorens flexkabel fast til stikket.

16. Placer inddækningsstikket til vinkelsensoren til låget over enden af vinkelsensorens flexkabel. Brug derefter den blå momentnøgle og Torx Plus 3IP-bitten til at genmontere de to 3IP-skruer (923-06854) i inddækningen.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig

Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen til Systemkonfiguration.