Om sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 7.19

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 7.19.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iCloud til Windows 7.19

Udgivet 26. maj 2020

ImageIO

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af et skadeligt billedarkiv kan medføre afvikling af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et out-of-bounds-skriveproblem er løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-2020-9789: Wenchao Li fra VARAS@IIE

CVE-2020-9790: Xingwei Lin fra Ant-financial Light-Year Security Lab

ImageIO

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af et skadeligt billedarkiv kan medføre afvikling af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2020-3878: Samuel Groß fra Google Project Zero

SQLite

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Et skadeligt program kan fremkalde et DoS-angreb eller potentielt afsløre hukommelsesindhold

Beskrivelse: Et out-of-bounds-læseproblem er løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-2020-9794

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedrede begrænsninger.

CVE-2020-9802: Samuel Groß fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedrede begrænsninger.

CVE-2020-9805: En anonym programmør

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med forveksling af typer er løst ved hjælp af forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2020-9800: Brendan Draper (@6r3nd4n), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2020-9806: Wen Xu fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2020-9807: Wen Xu fra SSLab på Georgia Tech

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Et fjernangreb kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedrede begrænsninger.

CVE-2020-9850: @jinmo123, @setuid0x0_ og @insu_yun_en fra @SSLab_Gatech, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til scriptingangreb på tværs af websteder

Beskrivelse: Et problem med godkendelse af input er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2020-9843: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret validering.

CVE-2020-9803: Wen Xu fra SSLab på Georgia Tech

Yderligere anerkendelser

ImageIO

Vi vil gerne takke Lei Sun for hjælpen.

WebKit

Vi vil gerne takke Aidan Dunlap fra UT Austin for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.