Om sikkerhedsindholdet i Safari 12

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Safari 12.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Safari 12

Udgivet 17. september 2018

Safari

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6, macOS Mojave 10.14

Effekt: Et skadelig websted kan være i stand til at hente automatisk udfyldte data i Safari

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2018-4307: Rafay Baloch fra Pakistan Telecommunications Authority

Posten er opdateret 24. september 2018

Safari

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6, macOS Mojave 10.14

Effekt: En bruger kan muligvis ikke slette emner i browserhistorikken

Beskrivelse: Sletning af et emne i historikken rydder muligvis ikke besøg med kæder til omdirigering. Problemet er løst ved forbedret datasletning.

CVE-2018-4329: Hugo S. Diaz (coldpointblue)

Posten er opdateret 24. september 2018

Safari

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6, macOS Mojave 10.14

Effekt: Indlæsning af et skadeligt websted ved klik på et link kan medføre manipulation med brugergrænsefladen

Beskrivelse: Et problem med en inkonsekvent brugerflade er løst ved forbedret statusadministration.

CVE-2018-4195: xisigr fra Tencents Xuanwu Lab (www.tencent.com)

Posten er opdateret 24. september 2018

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6, macOS Mojave 10.14

Effekt: Et skadeligt websted kan medføre uventet funktionsmåde på tværs af oprindelsessteder

Beskrivelse: Der var et problem med iframe-elementer på tværs af oprindelsessteder. Problemet er løst ved forbedret sporing af sikkerhedsoprindelser.

CVE-2018-4319: John Pettitt fra Google

Post tilføjet 24. september 2018

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6, macOS Mojave 10.14

Effekt: Uventet interaktion forårsager en ASSERT-fejl

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret validering.

CVE-2018-4191: fundet af OSS-Fuzz

Post tilføjet 24. september 2018

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6, macOS Mojave 10.14

Effekt: Et skadeligt websted kan muligvis udføre scripts i sammenhæng med et andet websted

Beskrivelse: Der var et problem med scripting på tværs af websteder i Safari. Problemet er løst ved forbedret validering af URL-adresser.

CVE-2018-4309: En anonym programmør, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

Post tilføjet 24. september 2018

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6, macOS Mojave 10.14

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4299: Samuel Groβ (saelo), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4323: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4328: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4358: @phoenhex-team (@bkth_ @5aelo @_niklasb), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4359: Samuel Groß (@5aelo)

CVE-2018-4360: William Bowling (@wcbowling)

Post tilføjet 24. september 2018, opdateret 24. oktober 2018

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6, macOS Mojave 10.14

Effekt: Sikkerhedsfejl på tværs af oprindelsessteder omfatter den åbnede rammes oprindelse

Beskrivelse: Problemet er løst ved at fjerne oplysninger om oprindelse.

CVE-2018-4311: Erling Alf Ellingsen (@steike)

Post tilføjet 24. september 2018

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6, macOS Mojave 10.14

Effekt: Et skadeligt websted kan eksfiltrere billeddata på tværs af oprindelsessteder

Beskrivelse: Der var et problem med scripting på tværs af websteder i Safari. Problemet er løst ved forbedret validering af URL-adresser.

CVE-2018-4345: Jun Kokatsu (@shhnjk)

Post tilføjet 24. september 2018, opdateret 18. december 2018

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6, macOS Mojave 10.14

Effekt: Uventet interaktion forårsager en ASSERT-fejl

Beskrivelse: Et problem med hukommelsesforbrug er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4361: fundet af OSS-Fuzz

CVE-2018-4474: found by OSS-Fuzz

Post tilføjet den 24.september, opdateret den 22. januar 2019

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6, macOS Mojave 10.14

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et use-after-free problem blev rettet ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4312: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4315: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4197: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4314: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4318: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4306: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2018-4317: Ivan Fratric fra Google Project Zero

Post tilføjet 24. september 2018

WebKit

Fås til: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6, macOS Mojave 10.14

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2018-4316: crixer, Hanming Zhang (@4shitak4) fra Qihoo 360 Vulcan Team

Post tilføjet 24. september 2018

Yderligere anerkendelser

WebKit

Vi vil gerne takke Cary Hartline, Hanming Zhang fra 360 Vulcan Team, Tencent Keen Security Lab, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative, og Zach Malone fra CA Technologies for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.