Apple FIPS Cryptographic Modules v9.0 for ARM til (iOS 12, tvOS 12, watchOS 5 og T2-firmware)

Læs mere om to kryptografimoduler: Apple CoreCrypto Module v9.0 for ARM og Apple CoreCrypto Kernel Module v9.0 for ARM (iOS 12, tvOS 12, watchOS 5 og T2-firmware).

Kryptografimodulerne – Apple CoreCrypto Module v9.0 for ARM og Apple CoreCrypto Kernel Module v9.0 for ARM – kræver ikke, at indstillingen eller konfigurationen er indstillet til "FIPS Mode" for FIPS 140-2 niveau 2-overensstemmelse på enheder, der bruger iOS 12, tvOS 12, watchOS 5 og T2-firmware.

De samlede instruktioner til korrekt brug af modulerne findes i Crypto Officer Role Guide FIPS 140-2 Compliance for ARM (iOS 12, tvOS 12, watchOS 5 og T2-firmware) (PDF).

Andre operativsystemer

Læs mere om produktsikkerhed, godkendelser og vejledning til: