Produktsikkerhedscertificeringer, -valideringer og -vejledning til T2-firmware

Denne artikel indeholder referencer til vigtige produktcertificeringer, kryptografigodkendelser og sikkerhedsvejledning til T2-firmware. Du kan kontakte os på security-certifications@apple.com, hvis du har spørgsmål.

Godkendelse af kryptografimoduler

Alle Apples FIPS 140-2-certifikater for godkendelse af overensstemmelse findes på CMVP-leverandørsiden. Apple engagerer sig aktivt i godkendelsen af CoreCrypto- og CoreCrypto Kernel-moduler til hver større udgivelse af T2-firmware. Godkendelsen kan kun udføres for en endelig version af moduludgivelsen og sendes formelt ved den offentlige udgivelse af operativsystemet. I øjeblikket vedligeholder CMVP godkendelsesstatus for kryptografimoduler på to separate lister, afhængigt af deres aktuelle status. Modulerne starter på listen Implementation Under Test List og fortsætter derefter på listen Modules in Process List.

T2-firmware (2018)

Apple engagerer sig aktivt i godkendelsen af CoreCrypto v9.0-moduler, der bruges i T2-firmware, som kommer senere i 2018.

Andre operativsystemer

Læs mere om produktsikkerhed, godkendelser og vejledning til: