Om sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 7.12

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 7.12.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iCloud til Windows 7.12

Udgivet 28. maj 2019

CoreText

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af en skadelig skrift kan medføre afsløring af proceshukommelse

Beskrivelse: Et out-of-bounds-læseproblem er løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-2019-8582: riusksk fra VulWar Corp, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

Post tilføjet 11. september 2019

SQLite

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Et program kan få adgang til hævede rettigheder

Beskrivelse: Et problem med godkendelse af input er løst med forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2019-8577: Omer Gull fra Checkpoint Research

SQLite

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: En skadelig SQL-forespørgsel kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2019-8600: Omer Gull fra Checkpoint Research

SQLite

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et problem med godkendelse af input er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2019-8598: Omer Gull fra Checkpoint Research

SQLite

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis få adgang til hævede rettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst ved at fjerne den sårbare kode.

CVE-2019-8602: Omer Gull fra Checkpoint Research

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af skadeligt webindhold kan resultere i afsløring af proceshukommelse

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2019-8607: Junho Jang og Hanul Choi fra LINE Security Team

WebKit

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-6237: G. Geshev, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative, Liu Long fra Qihoo 360 Vulcan Team

CVE-2019-8571: 01, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8583: sakura fra Tencent Xuanwu Lab, jessica (@babyjess1ca_) fra Tencent Keen Lab og dwfault, der arbejder hos ADLab fra Venustech

CVE-2019-8584: G. Geshev fra MWR Labs, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8586: en anonym programmør

CVE-2019-8587: G. Geshev, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8594: Suyoung Lee og Sooel Son fra KAIST Web Security & Privacy Lab og HyungSeok Han og Sang Kil Cha fra KAIST SoftSec Lab

CVE-2019-8595: G. Geshev fra MWR Labs, der arbejder Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8596: Wen Xu fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8597: 01, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8601: Fluoroacetate, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8608: G. Geshev, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8609: Wen Xu fra SSLab, Georgia Tech

CVE-2019-8610: Anonym, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8611: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8615: G. Geshev fra MWR Labs, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2019-8619: Wen Xu fra SSLab på Georgia Tech og Hanqing Zhao fra Chaitin Security Research Lab

CVE-2019-8622: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8623: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8628: Wen Xu fra SSLab på Georgia Tech og Hanqing Zhao fra Chaitin Security Research Lab

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.