Om sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.7

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.7.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Du kan læse mere om Apple-produktsikkerhed på websitet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

QuickTime 7.7.7

• QT Media Foundation

Fås til: Windows 7 og Windows Vista

Effekt: Behandling af et arkiv med skadelig software kan føre til uventet programnedbrud eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i QuickTime. Problemerne er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-id

CVE-2015-3661: G. Geshev, som arbejder sammen med HP's Zero Day Initiative

CVE-2015-3662: kdot, som arbejder sammen med HP's Zero Day Initiative

CVE-2015-3663: kdot, som arbejder sammen med HP's Zero Day Initiative

CVE-2015-3664: Andrea Micalizzi (rgod), som arbejder sammen med HP's Zero Day Initiative

CVE-2015-3665: WanderingGlitch fra HP's Zero Day Initiative

CVE-2015-3666: Steven Seeley fra Source Incite, som arbejder sammen med HP's Zero Day Initiative

CVE-2015-3667: Ryan Pentney, Richard Johnson fra Cisco Talos og Kai Lu fra Fortinets FortiGuard Labs

CVE-2015-3668: Kai Lu fra Fortinets FortiGuard Labs

CVE-2015-3669: kdot, som arbejder sammen med HP's Zero Day Initiative

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.