Om sikkerhedsindholdet i Safari 10.1.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Safari 10.1.1.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere din kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Safari 10.1.1

Udgivet 15. maj 2017

JavaScriptCore

Fås til: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Effekt: Behandlingen af skadeligt webindhold kan forårsage uventet programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-7005: lokihardt fra Google Project Zero

Post tilføjet 9. juni 2017

Safari

Fås til: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Effekt: Besøg på en skadelig webside kan resultere i DoS

Beskrivelse: Et problem med historikmenuen i Safari er løst via forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2017-2495: Tubasa Iinuma (@llamakko_cafe) fra Gehirn Inc.

Safari

Fås til: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre manipulering med adresselinjen

Beskrivelse: Et problem med en inkonsekvent brugerflade er løst ved forbedret statusadministration.

CVE-2017-2500: Zhiyang Zeng og Yuyang Zhou fra Tencent Security Platform Department

CVE-2017-2511: Zhiyang Zeng fra Tencent Security Platform Department

WebKit

Fås til: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-2496: Apple

CVE-2017-2505: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-2506: Zheng Huang fra Baidu Security Lab, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-2514: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-2515: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-2521: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-2525: Kai Kang (4B5F5F4B) fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-2526: Kai Kang (4B5F5F4B) fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-2530: Wei Yuan fra Baidu Security Lab, Zheng Huang fra Baidu Security Lab, der arbejder med Trend Micro's Zero Day Initiative

CVE-2017-2531: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-2538: Richard Zhu (fluorescence), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-2539: Richard Zhu (fluorescence), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-2544: 360 Security (@mj0011sec), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-2547: lokihardt fra Google Project Zero og Team Sniper (Keen Lab and PC Mgr), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-6980: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-6984: lokihardt fra Google Project Zero

Post opdateret 20. juni 2017

WebKit

Fås til: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af WebKit Editor-kommandoer. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2017-2504: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af WebKit beholdernoder. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2017-2508: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af pageshow-hændelser. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2017-2510: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et logikproblem i håndteringen af cachelagrede WebKit-frames. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2017-2528: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-2536: Samuel Groß og Niklas Baumstark, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Der var et logikproblem i indlæsningen af frames. Problemet er løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2017-2549: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit Web Inspector

Fås til: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Effekt: Et program kan køre usigneret kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2017-2499: George Dan (@theninjaprawn)

Yderligere anerkendelser

Safari

Vi vil gerne takke Flyin9_L (ZhenHui Lee) (@ACITSEC) for deres assistance.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.