Nyheder for virksomheder i macOS Monterey

Læs mere om det virksomhedsindhold, som Apple har frigivet til macOS Monterey.

macOS-opdateringer forbedrer stabiliteten, ydeevnen eller kompatibiliteten af din enhed og anbefales til alle brugere. Enhedsadministratorer kan administrere softwareopdateringer med en MDM-løsning (Mobile Device Management).

Du kan finde oplysninger om de overordnede forbedringer i artiklen om opdateringer til macOS Monterey.

Læs mere om Apple-sikkerhedsopdateringer for at få yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i disse opdateringer.

macOS Monterey 12.6.4

• Løste et problem, hvor MDM-lås på en Mac med Apple T2-sikkerhedschippen kunne omgås.

macOS Monterey 12.6.3

• Løser et problem, hvor brug af MDM til at installere en macOS 12 Monterey-opdatering kan installere macOS 13 Ventura.

• Kommandolinjeværktøjet softwareupdate viser ikke længere macOS 13 Ventura som en tilgængelig opdatering, når den udskydes af MDM.

macOS Monterey 12.6.1

• Løser et problem, hvor macOS 13 kun kunne blive forsinket i visning i softwareopdateringer via både større og mindre indstillinger for OS-forsinkelse.

• Løser et problem, hvor Wi-Fi-menuen ikke var tilgængelig på aktiveringsskærmen efter udførelse af Slet alt indhold og alle indstillinger.

• Læser et problem, hvor tilslutning til et personligt WPA-netværk kan føre til fejlen "Der findes ingen nøglering".

• Løser et problem, hvor en softwareopdatering blev startet, men ikke blev downloadet.

macOS Monterey 12.5

• Forbedrer ydeevnen for Xsan-klienter i DLC og konfigurationer med høj ydeevne.

• Forbedrer stabiliteten ved brug af netværksudvidelser.

• Forbedrer stabiliteten af Kerberos SSO-udvidelsen under ændring af adgangskoder.

macOS Monterey 12.4

• Tilføjer understøttelse af login med et administreret Apple-id, der er forbundet via organisationsnetværket med Google Workspace.

• MDM'er kan forespørge om yderligere statusopdateringsoplysninger efter en InstallLater-kommando.

• Løser et problem, hvor netværket ikke reagerer ved brug af flere netværksudvidelser eller en netværksudvidelse med et Ethernet-mellemstik.

• Løser et problem, hvor Kerberos SSO-udvidelsen muligvis ikke kan genoprette forbindelsen eller logge på automatisk.

• Løser et problem, hvor links til Microsoft Teams ikke åbnes fra Safari.

• Løser et problem på Intel-baserede Mac-computere, hvor indtastning af firmwareadgangskoden var påkrævet for at vende tilbage til loginvinduet efter at have forsøgt en nulstilling af adgangskoden.

macOS Monterey 12.3.1

• Løser et problem, hvor en softwareopdatering kan stoppe ved et Apple-logo eller en statuslinje.

macOS Monterey 12.3

• Python 2.7 fjernes fra macOS.

• AirPlay-modtager på en Mac kan være begrænset af MDM.

• Forbedrer pålideligheden med administrerede softwareopdateringer ved hjælp af InstallLater.

• Løser et problem, hvor scanninger ifm. softwareopdateringer ikke reagerer.

• Løser et problem, hvor DNS-forespørgsler mislykkedes ved brug af Cisco AnyConnect.

• Løser et problem ved brug af NTLM-godkendelse på SMB-printerservere, der også tillader Kerberos.

• Løser et problem, hvor Safari flere gange beder om et identitetscertifikat.

• Løser et problem på Mac-computere med Apple T2-sikkerhedschippen, hvor indtastning af firmwareadgangskoden var påkrævet for at vende tilbage til loginvinduet efter at have forsøgt en nulstilling af adgangskoden.

• Løser et problem, hvor Microsoft Office-dokumenter ikke kunne gemmes på Xsan- eller StorNext-enheder.

macOS Monterey 12.2

• Løser et problem, der forhindrede søgning i e-mails i Microsoft Outlook.

• Løser et problem, der forhindrede godkendelse på en Windows-printerserver med øget RPC-godkendelsesniveau.

• Løser et problem med at åbne websteder, mens du bruger en godkendt proxy med en netværksudvidelse.

• Løser et problem, hvor netværksudvidelser periodisk kan miste forbindelsen efter længere tids brug.

macOS Monterey 12.1

• Mac-computere med Apple Silicon tilsluttet Ethernet kan nu aktiveres automatisk, når Slet alt indhold og alle indstillinger udføres af MDM.

• Skærmdeling kan nu kun aktiveres eksternt af MDM.

• Løser et problem, hvor iCloud-fotos kan aktiveres, mens det er begrænset af MDM.

• Løser et problem, der forhindrede Softwareopdatering i at genkende håndhævelse af chipkort til godkendelse.

• Løser et problem, der forhindrede FileVault-gendannelsesnøglen i at rotere.

macOS Monterey 12.0.1

macOS Monterey inkluderer nye funktioner som Slet alt indhold og alle indstillinger, forbedringer af MDM-softwareopdateringer og andre forbedringer af enhedshåndtering.

Enhedshåndtering

• MDM kan udføre Slet alt indhold og alle indstillinger på Mac-computere med Apple Silicon eller Apple T2-sikkerhedschippen.

• MDM-softwareopdateringskommandoer understøtter nye funktioner som brugerudsættelser til InstallLater og en nedtællingsnotifikation til InstallASAP.

• Systemudvidelser kan fjernes af MDM.

• MDM kan tillade brugere, der ikke er administratorer, at godkende kerneudvidelser.

• Brugertilmelding understøtter iCloud Drive og administrerede apps.

• iCloud Privat datatrafik kan forhindres på enheder med overvågning. Læs mere om, hvordan du kan forberede dit netværk til iCloud Privat datatrafik.

• MDM kan konfigurere og aktivere firewall-logning.

Fejlrettelser og andre forbedringer

• Du kan trykke på Alternativ-Skift-Retur og indtaste FileVault-gendannelsesnøglen på en Mac med Apple Silicon for at låse disken op og nå macOS-loginvinduet.

• Mac-computere med Apple Silicon understøtter Wi-Fi-roamingstandarderne 802.11r, 802.11k og 802.11v.

• IPv6-Only-Preferred-indstilling i DHCPv4 understøttes nu.

• Løser et problem, hvor administrerede softwareopdateringer ikke kunne installeres, når ingen bruger er logget ind.

• Løser et problem, hvor baggrundsprocesser uventet beder om proxy-godkendelse.

• Websteder uden www-godkendelse i deres header kan nu indlæses, når Kerberos Extensible SSO-profilen er i brug.

• Løser et problem, hvor udskrivning kan mislykkes for Active Directory-brugerkonti.

• Løser et problem med volumenejerskab, når gendannelseslås anvendes, før en bruger oprettes i systemet.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.