Brug kommandolinjeværktøjet kickstart i macOS Mojave 10.14 og nyere versioner

Hvis du vil kontrollere en ekstern Mac via Skærmdeling, skal du slå Ekstern administration til på enheden, du vil kontrollere. Eller følg disse trin for at administrere enheder, der er tilmeldt Mobile Device Management (MDM).

For at øge sikkerheden i macOS 10.14 og nyere versioner giver Skærmdeling dig kun adgang i skrivebeskyttet tilstand, når du bruger kommandolinjeværktøjet kickstart til at slå Ekstern administration til på en Mac. Hvis du både vil se og kontrollere den eksterne Mac via Skærmdeling, skal du åbne Systemindstillinger på den Mac, du vil kontrollere, klikke på Deling og derefter markere afkrydsningsfeltet Ekstern administration. Hvis Ekstern administration allerede er markeret, skal du fjerne markeringen og derefter markere afkrydsningsfeltet igen.

Brug Skærmdeling til at kontrollere en Mac, der er tilmeldt MDM

Hvis din Mac er tilmeldt Mobile Device Management (MDM) via brugergodkendt MDM-tilmelding eller via Tilmelding af enheder, kan du tillade, at din Mac kontrolleres via Skærmdeling.

1. Brug kickstart til at slå Ekstern administration til.
  2. Brug payloaden Privacy Preferences Policy Control. Brug PostEvent-nøglen, og indstil identifikatorstrengen til com.apple.screensharing.agent. Indstil IdentifierType-strengen til bundleID.

Her er et eksempel på en payload af typen com.apple.TCC.configuration-profile-policy, som du kan bruge som en del af en konfigurationsbeskrivelse:

<key>Services</key>
<dict>
  <key>PostEvent</key>
  <array>
    <dict>
      <key>Allowed</key>
      <true/>
      <key>CodeRequirement</key>
      <string>identifier "com.apple.screensharing.agent" and anchor apple</string>
      <key>Comment</key>
      <string>Allow Control mode when starting Remote Management via kickstart</string>
      <key>Identifier</key>
      <string>com.apple.screensharing.agent</string>
      <key>IdentifierType</key>
      <string>bundleID</string>
    </dict>
  </array>
</dict>