Om ægte iPhone-batterier

Alle genopladelige batterier er forbrugsstoffer og har en begrænset levetid – i sidste ende falder deres kapacitet og ydeevne til et niveau, der kræver, at de udskiftes. iPhone bruger indbyggede litiumionbatterier af høj kvalitet. De er omhyggeligt designet, testet og produceret for at opfylde Apples standarder for kvalitet og ydeevne. Disse ægte Apple-batterier er også blevet sikkerhedscertificeret.

Vigtigheden af service foretaget af uddannede teknikere, der bruger ægte Apple-batterier

For de fleste kunder vil et besøg hos en professionel reparationsudbyder med certificerede teknikere, der bruger ægte Apple-dele, give dig den meste sikre og pålidelige reparation. Disse udbydere omfatter Apple og Apple-autoriserede serviceudbydere samt uafhængige reparationsudbydere, der har adgang til ægte Apple-dele.*

Litiumionbatterier er skrøbelige komponenter, der skal serviceres med omhu. Et iPhone-batteri bør kun udskiftes af en uddannet tekniker for at undgå skader, der kan forårsage overophedning, brand eller personskade. Reparationer, som udføres af personer uden uddannelse, der bruger uægte dele, kan påvirke enhedens sikkerhed eller medføre forkert funktionalitet.

Afhængigt af din lokalitet kan du få udskiftet dit iPhone-batteri – inden for eller uden for garantien – ved at besøge en Apple Store eller en Apple-autoriseret serviceudbyder eller ved at sende din iPhone til et af Apples reparationscentre. Uafhængige reparationsudbydere* tilbyder også udskiftning af batteriet med ægte dele og foretaget af uddannede teknikere uden for garantien. Ægte Apple-dele er også tilgængelige til reparationer uden for garantien fra uafhængige reparationsudbydere eller gennem Self Service Repair.*

Kom godt i gang med batteriservice.

Hvis en serviceudbyder bruger uægte batteridele, kan det nye batteri desuden være:

• Dårligt designet eller produceret

• Et tidligere brugt batteri

• Et ødelagt batteri

• Et batteri, der ikke passer til din iPhone-model

Alle ovennævnte punkter kan føre til utilstrækkelig batterikapacitet, at batteriet ikke passer eller problemer med ydeevne. Brug af uægte batterier kan også resultere i uventet adfærd efter montering, softwareopdateringer på enheden eller under opladning. Brug af uægte batterier kan også føre til sikkerhedsproblemer.

Ægte batterier er designet til at virke med iOS for at fungere ordentligt, herunder for at rapportere om opladningsniveau og batteritilstand. Derfor vil uægte batterier eller reparationer ikke kunne hente oplysninger om batteritilstanden.

* Uafhængige reparationsudbydere har adgang til Apples ægte dele, værktøjer, uddannelse, servicevejledninger, diagnosticering og ressourcer. Reparationer, der foretages af uafhængige reparationsudbydere, er ikke dækket af Apples garanti eller AppleCare-planer, men kan være dækket af udbyderens egen reparationsgaranti. Self Service Repair giver adgang til originale Apple-dele, -værktøjer og -reparationsvejledninger, så kunder, der har erfaring med kompleksiteten ved reparation af elektroniske enheder, kan udføre deres egen reparation uden for garantien. Self Service Repair er i øjeblikket tilgængeligt i visse lande eller områder for specifikke iPhone-modeller fra 2021 eller nyere. Hvis du vil se reparationsmanualer og bestille reservedele til berettigede modeller, skal du gå til siden Self Service Repair

Dele og servicehistorik

Med iOS 15.2 og nyere og iPhone XR-, iPhone XS-modeller og nyere – herunder iPhone SE (2. og 3. generation) – kan du gå til Indstillinger > Generelt > Om for at se delene i og servicehistorikken for din iPhone. Du kan også finde ud af, om batteriet er udskiftet. Hvis udskiftningen blev udført ved hjælp af ægte Apple-dele og -processer, vil du se "Ægte Apple-del" ved siden af Batteri. Hvis din iPhone ikke er blevet repareret, vises dette afsnit ikke.

ios15 iphone13 pro indstillinger generelt om dele batteri ægte del

Der vises en meddelelse om en ukendt delukendt del , hvis batteriinstallationen er ufuldstændig, eller hvis batteriet:

ios15 iphone13 pro indstillinger generelt om dele batteri ukendt del
  • Blev udskiftet med et uægte batteri

• Allerede er blevet brugt eller installeret i en anden iPhone

• Ikke fungerer som forventet

Der vises muligvis en yderligere meddelelse, der siger "Apple har opdateret enhedsoplysningerne for denne iPhone". Dette betyder, at Apple har opdateret de enhedsoplysninger, der gemmes om din iPhone, og som bruges i forbindelse med servicebehov, sikkerhedsanalyse og til at forbedre fremtidige produkter.

Disse meddelelser påvirker ikke din mulighed for at bruge din iPhone eller dit batteri.

Læs mere om iPhone-dele og servicehistorik.

Med iOS-versioner, der er ældre end iOS 15.2, vises en Vigtig besked om batteri i stedet for en besked om en Ukendt reservedel. Du kan finde meddelelsen ved at gå til Indstillinger > Batteri > Batteritilstand og opladning.