Nyheder for virksomheder i iOS 14

Læs mere om det virksomhedsindhold, som Apple har frigivet til iOS 14.

iOS 14-opdateringer forbedrer stabiliteten, ydeevnen eller kompatibiliteten på din enhed og anbefales til alle brugere. Enhedsadministratorer kan administrere softwareopdateringer ved hjælp af en MDM-løsning.

Hvis du vil vide mere om de generelle forbedringer, kan du læse artiklen om iOS 14-opdateringer.

Læs mere om Apple-sikkerhedsopdateringer for at få yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i disse opdateringer.

iOS 14.7

Fejlrettelser og forbedringer

• Løser et problem i Indstillingsassistent, hvor adgangskodevinduet blev sprunget over, hvis vinduet med Touch ID og Face ID blev sprunget over.

• Indstillingsassistent vises ikke længere, når en enhed genstartes.

• Applikationstrafik dirigeres korrekt gennem den konfigurerede On Demand-VPN med spaltet tunnel.

iOS 14.6

Fejlrettelser og forbedringer

• Løser et problem, der kan få enheder til at afbryde forbindelsen fra 802.1X Wi-Fi-netværk, når de scanner tilgængelige netværk.

• Løser et problem, der forhindrede administrerede enheder i at behandle MDM-kommandoer efter modtagelse af en ManagedMediaList-kommando.

• Løser et problem, der forhindrede, at administrerede enheder tændes efter en softwareopdatering.

iOS 14.5

Enhedshåndtering

• Lås iPhone op med Apple Watch kan slås fra via profilen Begrænsninger.

• Diktering lokalt på enheden kan nu slås til for overvågede enheder.

Fejlrettelser og forbedringer

• Exchange-konti kan fjernes manuelt af en bruger, hvis den tilknyttede konfigurationsprofil er blevet fjernet af MDM.

• Safari indlæser websteder, når filteret til netværksudvidelser bruges sammen med en dataindstilling for Global Proxy.

• VPN-indstillingen Opret forbindelse ved anmodning deaktiveres nu korrekt, når den er angivet.

• De apps, der bruger CallKit-frameworket, kan nu vise opkaldsoplysninger baseret på lokalnummer.

• De enheder, der er konfigureret med Apple Configurator, omgår skærmbilledet "Hej" for at sikre, at enhedskonfigurationen afsluttes.

• Et symbol, der er defineret for et Web Clip, bevares nu i stedet for at bruge webstedets favicon.

• Exchange-konti kan ikke længere synkroniseres, når synkronisering af noter er aktiveret for en konto.

• Løser et problem, der forhindrede delte Exchange-postkasser i at blive godkendt, når de er konfigureret som IMAP.

iOS 14.4

• Løser et problem, der medførte, at funktionen Vis ikke kunne vise adgangskodebeskyttede Microsoft Office-arkiver.

• Programmer, der er bygget med Xamarin-frameworket og installeret via MDM, får ikke længere fejl, når de startes.

iOS 14.3

• Løser et problem, der kunne medføre, at AirPrint-enheder ikke blev vist i forbindelse med administration af printere med en konfigurationsbeskrivelse.

• Enheder beder korrekt brugere om at ændre adgangskode, når den maksimale adgangskodealder angivet under MDM-dataindstillingerne for adgangskoder er nået.

iOS 14.2

• Når MDM definerer et netværk via Wi-Fi-indstillinger for MDM-enheder og slår den tilfældige MAC-generering fra, kan Privat adresse-funktionen ikke længere slås til manuelt af brugerne.

• Hvis MDM-dataindstillingerne i Global HTTP Proxy konfigureres til ikke at tillade direkte trafik som et tilbagefald, vil enhederne kun tillade direkte trafik, når PAC kan nås.

• Når en Privat adresse er slået til for et trådløst netværk, vises hardware-MAC-adressen ikke længere i ARP-trafik.

iOS 14.1

• Altid til-VPN-konfigurationer uden CellularServices-tjeneste vil nu oprette forbindelse til VPN via mobilnetværk.

• Tredjeparts arkivudbyderapplikationer viser ikke længere "Indhold ikke tilgængeligt" i appen Arkiver.

• Tredjeparts VPN-apps opretter forbindelse igen efter en netværksovergang.

iOS 14

iOS 14 inkluderer nye funktioner som VPN pr. konto, forbedringer af Log ind i et trin og andre enhedsadministrationsforbedringer.

Enhedshåndtering

• MDM-forespørgsler om installerede apps minimerer påvirkningen af enhedens belastning ved at angive en række værdier, der skal returneres.

• iOS 14 introducerer en ny Wi-Fi-anonymitetsfunktion. Når en iPhone opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk, identificerer den sig med en tilfældig MAC-adresse. Den tilfældige MAC-adresse genererer kun en ny MAC-adresse en enkelt gang for hvert Wi-Fi-netværk, som en enhed opretter forbindelse til. En ny tilfældig adresse genereres kun for et kendt netværk efter handlingerne "Nulstil netværksindstillinger", "Slet alt indhold og indstillinger" eller "Nulstil alle indstillinger". For netværk, der defineres af Wi-Fi-indstillinger for MDM-enheder, kan dette slås fra med indstillingen DisableAssociationMACRandomization.

• MDM-dataindstillingerne for Indstillingsassistent tillader, at en række indstillinger kan ignoreres efter en automatisk tilmelding og for fremtidige opdateringer.

• Administrerede apps kan nu individuelt identificeres som umulige at fjerne af brugeren.

• Skrifter, der er installeret via en konfigurationsprofil, er kun synlige for apps, der implementerer Font APIs, som er introduceret i iOS 13.

• Enheder returnerer nu korrekte værdier for DeviceCapacity til MDM-forespørgsler om oplysninger om enheder.

• Webklip, der er installeret af MDM, åbnes i den angivne app uden yderligere brugergodkendelse.

• Geninstallering af MDM-dataindstillinger i Exchange ActiveSync på en enhed medfører ikke en anmodning om godkendelse.

• En enhed kan med succes opdatere til iOS 14 via MDM i Enkel-app-funktion.

• Apple Configurator kan nu ændre startskærmens layout til iOS-enheder.

• Hvis en konto er konfigureret med MDM-dataindstillingerne i Exchange ActiveSync, ignoreres den server, der returneres via AutoDiscover, hvis der er angivet en server i profilen med Exchange-værtsnavnets nøgle.

• Du kan overføre et arkiv fra en administreret kilde til et administreret domæne i Safari.

• ListAvailableUpdates MDM-kommandoen er kun gyldig på overvågede enheder.

Mail

• Exchange-konti på iOS 14, der er konfigureret til OAuth med Microsoft cloud-baserede tjenester (f.eks. Office365 eller outlook.com), opgraderes automatisk til at bruge Microsofts OAuth2 identitetsplatform (v2.0).

• E-mails til Exchange-kalenderinvitationer, der indeholder noter, resulterer ikke længere i beskeden "Denne besked er kun hentet delvist".

• Afsenderkontoen opdateres ikke automatisk fra en administreret til ikke-administreret konto, når du skriver en ny e-mail.

• Løser et problem i Mail, hvor nye beskeder muligvis ikke vises i indbakken.

• Mail beder ikke længere gentagne gange om adgangskode, når kontoens adgangskode er ændret.

Fejlrettelser og andre forbedringer

• Hvis MDM-dataindstillingerne til IKEv2 VPN udelader eventuelle værdier i Dynamic SA-parametre, indstilles standardindstillingerne i iOS 14 til:

• NEVPNIKEv2EncryptionAlgorithmAES256

• NEVPNIKEv2IntegrityAlgorithmSHA256

• NEVPNIKEv2DiffieHellmanGroup14

• CryptoTokenKit inkluderer nu understøttelse af vedvarende tokens. Vedvarende tokens tillader tredjepartsudvidelser at bruge kryptografiske emner, der er gemt på et Smart Card eller netværksbaseret hardware-sikkerhedsmodul (HSM).

• Safari viser en advarsel, når der oprettes forbindelse til websteder, der bruger TLS v1.0 eller v1.1.

• Adresserer et problem, der kan medføre, at en enhed ikke reagerer, når du starter en AirPlay-spejlingsession med et Apple TV.

• Løser et problem, der forhindrer VPN-forbindelser i at oprette forbindelse igen.

• Løser et problem, der kunne få appen Kontakter til at slutte uventet, hvis der var indstillet mere end en kildekonto.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.