Om ægte iPhone-kameraer

iPhone-kameraer er blevet designet, testet og produceret i henhold til Apples standarder for kvalitet og ydeevne. Dette omfatter intuitiv og responsiv autofokus, funktionen Portræt med avanceret bokeh og effekter for Dybdekontrol og Portrætlys.

Vigtigheden af, at service foretages af uddannede teknikere, der bruger ægte Apple-kameraer

Hvis du skal have udskiftet dit iPhone-kamera, er det vigtigt, at reparationen udføres af en certificeret tekniker, der bruger ægte dele til Apple-kameraet.

For de fleste kunder vil et besøg hos en professionel reparationsudbyder med certificerede teknikere, der bruger ægte Apple-dele, give dig den meste sikre og pålidelige reparation. Disse udbydere omfatter Apple og Apple-autoriserede serviceudbydere samt uafhængige reparationsudbydere, der har adgang til ægte Apple-dele.* Reparationer udført af utrænede personer, der bruger uoriginale dele, kan påvirke enhedens sikkerhed, eller de kan påvirke funktionaliteten eller medføre problemer med billedkvaliteten. Apple-kameradele er designet til at passe præcist i enheden. Derudover kan reparationer, der ikke på ordentlig vis udskifter skruer og inddækninger, efterlade løse dele, der kan ødelægge batteriet, forårsage overophedning eller resultere i skader.

Afhængigt af din lokalitet kan du få dit iPhone-kamera udskiftet – inden for eller uden for garantien – ved at besøge en Apple Store eller Apple-autoriseret serviceudbyder eller ved at sende din iPhone til et af Apples reparationscentre. Ægte Apple-dele er også tilgængelige til reparationer uden for garantien fra uafhængige reparationsudbydere eller gennem Self Service Repair.*

Kom godt i gang med kameraservice.

iPhone-kameraet er udviklet sammen med iOS-software for at give optimal ydeevne og kvalitet. Et uægte kamera kan give problemer med kompatibilitet og ydeevne. Der kan f.eks. opstå problemer efter en iOS-softwareopdateringer, der indeholder kameraopdateringer eller nye kamerafunktioner.

Hvis en serviceudbyder anvender uægte kameradele, kan følgende muligvis ske:

• Kameraet fokuserer ikke korrekt, eller billederne er ikke skarpe

• Når du bruger funktionen Portræt, er motivet muligvis ikke i fokus eller kun delvist i fokus

• En tredjepartsapp, der bruger kameraet, kan muligvis fryse eller afslutte uventet

• Eksempelvisning i realtid i tredjepartsapps vises muligvis tomme eller sidder fast

* Uafhængige reparationsudbydere har adgang til ægte Apple-dele, værktøjer, uddannelse, servicevejledninger, diagnosticering og ressourcer. Reparationer, der foretages af uafhængige reparationsudbydere, er ikke dækket af Apples garanti eller AppleCare-planer, men kan være dækket af udbyderens egen reparationsgaranti. Self Service Repair giver adgang til originale Apple-dele, -værktøjer og -reparationsvejledninger, så kunder, der har erfaring med kompleksiteten ved reparation af elektroniske enheder, kan udføre deres egen reparation uden for garantien. Self Service Repair er i øjeblikket tilgængeligt i visse lande eller områder for specifikke iPhone-modeller fra 2021 eller nyere. Hvis du vil se reparationsmanualer og bestille reservedele til berettigede modeller, skal du gå til siden Self Service Repair

Dele og servicehistorik

Med iPhone 12-modeller og nyere, der bruger iOS 15.2 og nyere, kan du gå til Indstillinger > Generelt > Om for at se reservedelene og servicehistorikken for din iPhone, og du kan se, om kameraet er blevet skiftet. Hvis reparationen blev udført ved hjælp af ægte Apple-dele og -processer, vises "Ægte Apple-del" ud for Kamera.

ios15-iphone13-pro-settings-general-about-parts-camera-genuine-part

Du kan se beskeden Ukendt reservedelUkendt reservedel, hvis installeringen af kameraet er ufuldstændig, eller hvis kameraet:

ios15-iphone13-pro-settings-general-about-parts-camera-unknown-part
  • Er blevet udskiftet med et uægte kamera

• Allerede er blevet brugt eller installeret i en anden iPhone

• Ikke fungerer som forventet

Denne meddelelse påvirker ikke din mulighed for at bruge din iPhone eller få adgang til kameraet.

Læs mere om iPhone-dele og servicehistorik.

Med iOS-versioner tidligere end iOS 15.2 vises Vigtig besked om kamera i stedet for Ukendt del.