Om sikkerhedsindholdet i tvOS 14.2

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i tvOS 14.2.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

tvOS 14.2

Udgivet 5. november 2020

Lyd

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af et skadeligt lydarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2020-27910: JunDong Xie og XingWei Lin fra Ant Security Light-Year Lab

Lyd

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af et skadeligt lydarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-skriveproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2020-27916: JunDong Xie fra Ant Security Light-Year Lab

CoreAudio

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af et skadeligt lydarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-skriveproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2020-10017: Francis, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative, JunDong Xie fra Ant Security Light-Year Lab

CoreAudio

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af et skadeligt lydarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2020-27908: Anonym programmør, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative, JunDong Xie og Xingwei Lin fra Ant Security Light-Year Lab

CVE-2020-27909: Anonym programmør, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative, JunDong Xie og Xingwei Lin fra Ant Security Light-Year Lab

Post opdateret 16. marts 2021

CoreText

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af et skadeligt skriftarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2020-27922: Mickey Jin fra Trend Micro

Post tilføjet 16. marts 2021

Crash Reporter

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En lokal hacker kan opnå hævede rettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med stigodkendelseslogikken for symbolske links. Problemet blev løst med forbedret stirensning.

CVE-2020-10003: Tim Michaud (@TimGMichaud) fra Leviathan

FontParser

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af et skadeligt skriftarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et out-of-bounds-skriveproblem blev løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-2020-27927: Xingwei Lin fra Ant Security Light-Year Lab

Foundation

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En lokal bruger kan muligvis læse vilkårlige arkiver

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2020-10002: James Hutchins

ImageIO

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af et skadeligt billedarkiv kan medføre afvikling af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2020-27924: Lei Sun

Post tilføjet 16. marts 2021

ImageIO

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af et skadeligt billedarkiv kan medføre afvikling af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-skriveproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2020-27912: Xingwei Lin fra Ant Security Light-Year Lab

CVE-2020-27923: Lei Sun

Post opdateret 16. marts 2021

IOAcceleratorFamily

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2020-27905: Mohamed Ghannam (@_simo36)

Kernel

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis aflæse opsætningen af kernehukommelsen

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2020-9974: Tommy Muir (@Muirey03)

Kernel

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2020-10016: Alex Helie

libxml2

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kodekørsel

Beskrivelse: Et use-after-free-problem blev rettet ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2020-27917: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2020-27920: Fundet af OSS-Fuzz

Post opdateret 16. marts 2021

libxml2

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En ekstern hacker kan muligvis forårsage pludselig programlukning eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Et problem med heltalsoverløb er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2020-27911: Fundet af OSS-Fuzz

Logning

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En lokal hacker kan opnå hævede rettigheder

Beskrivelse: Et problem med stihåndtering er løst via forbedret validering.

CVE-2020-10010: Tommy Muir (@Muirey03)

Model I/O

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandlingen af et skadeligt USD-arkiv kan muligvis medføre uventet programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et out-of-bounds-læseproblem er løst via forbedret kontrol af grænser.

CVE-2020-10011: Aleksandar Nikolic fra Cisco Talos

Post tilføjet 15. december 2020

Model I/O

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Åbning af et skadeligt arkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2020-10004: Aleksandar Nikolic fra Cisco Talos

Post tilføjet 16. marts 2021

Symptom Framework

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En lokal hacker kan opnå hævede rettigheder

Beskrivelse: Et use-after-free-problem blev rettet ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2020-27899: 08Tc3wBB, der arbejder med ZecOps

Post tilføjet 15. december 2020

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et use-after-free-problem blev rettet ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2020-27918: Liu Long fra Ant Security Light-Year Lab

Post opdateret 16. marts 2021

XNU

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV HD

Effekt: En sandbox-proces kan muligvis gå uden om sandbox-begrænsningerne

Beskrivelse: Flere problemer er løst via forbedret logik.

CVE-2020-27935: Lior Halphon (@LIJI32)

Post tilføjet 15. december 2020

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.