Understøttelse af Metal på Mac, iPad og iPhone

Metal er den teknologi, der driver hardwareaccelereret grafik på Apples platforme.

Metal 3 introducerer kraftfulde nye funktioner, der gør spil og professionelle apps endnu bedre. Spil og apps, der bruger Metal 3, kan gengive grafik i høj opløsning på kortere tid, minimere indlæsning, træne netværk til maskinel indlæring med GPU'en og meget mere.

Understøttelse af Metal 3

Disse enheder understøtter Metal 3, når du bruger de viste operativsystemer.

macOS Ventura eller en nyere version

• MacBook Pro fra 2017 eller en nyere model*

• MacBook Air fra 2018 eller en nyere model

• MacBook fra 2017 eller en nyere model

• Mac mini fra 2018 eller en nyere model

• iMac fra 2020 eller en nyere model samt iMac (21,5", 2017)

• iMac Pro

• Mac Studio fra 2022 eller en nyere model

• Mac Pro fra 2019 eller en nyere model*

iPadOS 16 eller en nyere version

• iPad (9. generation) eller en nyere model

• iPad Air (4. generation) eller en nyere model

• iPad mini (6. generation) eller en nyere model

• iPad Pro 11" (3. generation) eller en nyere model

• iPad Pro 12,9" (5. generation) eller en nyere model

iOS 16 eller en nyere version

• iPhone SE (2. generation) eller en nyere model

• iPhone 11-modeller eller nyere

Understøttelse af Metal 2 og tidligere versioner

Disse Mac-computere understøtter Metal og Metal 2, når du bruger de viste operativsystemer.

OS X El Capitan eller en nyere version

• MacBook Pro fra 2012 eller en nyere model

• MacBook Air fra 2012 eller en nyere model

• MacBook fra 2015 eller en nyere model

• Mac mini fra 2012 eller en nyere model

• iMac fra 2012 eller en nyere model

• iMac Pro

• Mac Studio fra 2022 eller en nyere model

• Mac Pro fra ultimo 2013 eller nyere samt modeller fra medio 2010 og medio 2012 med et Metal-kompatibelt grafikkort

Brug Systemoplysninger til at kontrollere, om Metal understøttes

På Mac kan du også bruge Systemoplysninger til at kontrollere, om Metal understøttes:

1. Tryk på Alternativtasten, og hold den nede, mens du vælger Apple-menuen  > Oplysninger om system.

2. Klik på Grafik/skærme i indholdsoversigten.

3. Tjek oplysningerne til højre for Metal-understøttelse eller Metal Family:

• Hvis du ser Metal-understøttelse, vil du også se, hvilken version af Metal der understøttes.

• Hvis du ser Metal Family, understøtter din Mac Metal 2 og tidligere.

* Undtagen Intel-baserede modeller med grafikkort i AMD Radeon Pro 500-serien. Brug Systemoplysninger til at kontrollere.