Om sikkerhedsindholdet i firmwareopdateringer til AirPods og Beats

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i firmwareopdateringerne til AirPods og Beats.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Af hensyn til vores kunders sikkerhed videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple sikkerhedsdokumenterer om muligt henvisninger til sikkerhedsproblemer med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

Beats-firmwareopdatering 5B66

Udgivet 2. maj 2023

Bluetooth

Fås til: Powerbeats Pro, Beats Fit Pro

Effekt: Når dine hovedtelefoner søger forbindelsesanmodning til en af dine tidligere pardannede enheder, kan en hacker inden for Bluetooth-rækkevidde muligvis efterligne den tilsigtede kildeenhed og få adgang til dine hovedtelefoner.

Beskrivelse: Et godkendelsesproblem er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2023-27964: Yun-hao Chung og Archie Pusaka fra Google ChromeOS

Hvis dine trådløse Beats-hovedtelefoner er pardannet med din iPhone, iPad eller Mac, opdateres dine Beats automatisk. Læs mere om firmwareopdateringer til Beats.

Du kan se firmwareversionen for dine trådløse hovedtelefoner i Bluetooth-indstillingerne på din enhed.

1. Gå til Indstillinger > Bluetooth på din iPhone eller iPad. Gå til Systemindstillinger > Bluetooth på din Mac.

2. Tryk på infoknappenNo alt supplied for Image ud for dine hovedtelefoner.

AirPods-firmwareopdatering 5E133

Udgivet 11. april 2023

Bluetooth

Fås til: AirPods (2. generation og nyere), AirPods Pro (alle modeller), AirPods Max

Effekt: Når dine hovedtelefoner søger forbindelsesanmodning til en af dine tidligere pardannede enheder, kan en hacker inden for Bluetooth-rækkevidde muligvis efterligne den tilsigtede kildeenhed og få adgang til dine hovedtelefoner.

Beskrivelse: Et godkendelsesproblem er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2023-27964: Yun-hao Chung og Archie Pusaka fra Google ChromeOS

Firmwareopdateringer leveres automatisk, mens dine AirPods oplades og er inden for Bluetooth-rækkevidde af din iPhone, iPad eller Mac. Læs mere om firmwareopdateringer til AirPods.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.