Brug Express Replacement Service til din iPhone

Med Express Replacement Service får du et sæt, der indeholder din erstatnings-iPhone og alt, hvad du skal bruge for at sende din oprindelige iPhone tilbage.

Om Express Replacement Service

• Med Express Replacement Service sender Apple dig først en erstatnings-iPhone, så du ikke behøver at vente på en reparation.

• Når du har modtaget din erstatnings-iPhone, skal du sende din oprindelige iPhone tilbage med det samme. Apple skal modtage din oprindelige iPhone inden for ti dage efter, at erstatningen blev afsendt.

• Din erstatnings-iPhone er dækket af en servicegaranti på 90 dage eller den resterende garantiperiode for din AppleCare-aftale (eller en anden oprindelig produktgaranti), alt efter hvad der giver den længste dækning.

Find forsendelsesdatoen for din erstatnings-iPhone

Inden du returnerer din oprindelige iPhone

1. Sikkerhedskopiér din iPhone

2. Slet din iPhone for at slette dine personlige data og fjerne dem fra din Apple-id-konto: Gå til Indstillinger, og tryk på Generelt > Overfør eller nulstil iPhone, og tryk derefter på Slet alt indhold og alle indstillinger. Du skal indtaste adgangskoden til dit Apple-id for at bekræfte.

I indstillingerne for iPhone skal du bruge Slet alt indhold og alle indstillinger til at slette dine personlige oplysninger.
  3. Overfør din mobiltjeneste til din nye iPhone:

4. Sluk for din oprindelige iPhone.

Pak din oprindelige iPhone

Dit Express Replacement Service-sæt indeholder alt det, du skal bruge til at pakke og sende din oprindelige iPhone til Apple, inklusive den lille hvide eller ufarvede æske samt den store forsendelseskasse, din erstatnings-iPhone blev leveret i, og som du bruger til at emballere og sende din oprindelige iPhone til Apple.

1. Placer din iPhone i den lille hvide eller ufarvede æske. Læg ikke andet, f.eks. telefonetuier, strømforsyninger, USB-kabler eller andet tilbehør, i æsken. Hvis du pakker andre ting i æsken, returneres de ikke.

2. Placer den lille æske i den samme store forsendelseskasse, som du fik leveret. Hvis der sidder et batteriklistermærke udvendigt på kassen, skal du sørge for, at det ikke er dækket af tape eller en forsendelsesmærkat.

Send din oprindelige iPhone til Apple

1. Find navnet på kureren på den returforsendelsesmærkat, du har modtaget, eller et andet sted på emballagen.

2. Gå til kurerens websted for at aftale afhentning eller finde et afleveringssted.

3. Hvis der fulgte en kommerciel faktura med din erstatnings-iPhone, skal du vedhæfte den på ydersiden af kassen. Hvis du ikke gør det, kan pakken muligvis ikke leveres. Kommercielle fakturaer er kun påkrævet i visse europæiske lande.

Sørg for at få en kvittering for afhentningen fra kureren for at bekræfte, at du har returneret din oprindelige iPhone.

Apple er ikke ansvarlig for skader, der måtte opstå under forsendelsen.