Sæt på pause, spring over, og juster lydstyrken med dine AirPods og AirPods Pro

Du kan lytte til musik, foretage telefonopkald, bruge Siri og meget mere med dine AirPods.

Betjen afspilningen af lyd med dine AirPods Pro (2. generation)

Tryk på Touch-betjeningen for at afspille lyd og sætte lyd på pause

Hvis du vil afspille og sætte lyd på pause eller slå lyden fra for dig selv under et telefonopkald, skal du trykke på Touch-betjeningen på staven af en af dine AirPods. Hvis du vil genoptage afspilningen eller slå lyden til for dig selv, skal du trykke på den igen.

Dobbelttryk på Touch-betjeningen for at springe frem

Dobbelttryk på Touch-betjeningen for at springe frem.

Tryk tre gange på Touch-betjeningen for at springe tilbage

Tryk tre gange på Touch-betjeningen for at springe tilbage.

Skub op eller ned på staven på en af dine AirPods for at skrue op eller ned for lydstyrken

Hvis du vil skrue op eller ned for lydstyrken, skal du placere din tommelfinger på staven på en af dine AirPods og bruge din pegefinger til at skubbe op eller ned på Touch-betjeningen.

Brug Siri med dine AirPods Pro (2. generation)

Du kan bruge Siri med dine AirPods til at stille spørgsmål og foretage telefonopkald. Siri kan også styre din musik og tjekke dine AirPods. Hvis du vil indstille AirPods Pro til at bruge Siri, skal du trykke og holde inde på Touch-betjeningen.

Brug Aktiv støjreduktion og Transparent lyd med dine AirPods Pro (2. generation)

Med AirPods Pro kan du styre, hvor meget lyd fra omgivelserne du vil høre. Tryk på Touch-betjeningen, og hold den inde for at skifte mellem Aktiv støjreduktion og Transparent lyd. Med AirPods Pro (2. generation) får du også Tilpasset lyd, der regulerer støjen baseret på dine omgivelser. Du kan vælge, hvilke tilstande der skal skiftes mellem, når du trykker og holder fingeren nede:

1. Med dine AirPods i ørerne og forbundet til din iPhone eller iPad skal du gå til Indstillinger > Bluetooth. Du kan også gå til Indstillinger > [dine AirPods].

2. Tryk på knappen Mere infoNo alt supplied for image ved siden af dine AirPods på listen over enheder.

3. Tryk på Støjreduktion, Transparent lyd, Tilpasset lyd eller Fra.

Betjen afspilningen af lyd med dine AirPods Pro (1. generation) eller AirPods (3. generation)

• Tryk på tryksensoren på staven på en af dine AirPods for at afspille og sætte lyd på pause. Tryk igen for at genoptage afspilningen.

• Tryk to gange på tryksensoren for at springe frem.

• Tryk tre gange på tryksensoren for at springe tilbage.

• Hvis du vil ændre lydstyrken, skal du sige "Hej Siri" og derefter sige noget i stil med "Skru op for lyden" eller "Skru ned for lyden". Eller du kan trække i lydstyrkemærket i den app, som du bruger, fra låst skærm eller i Kontrolcenter. Du kan også åbne Afspiller nu på dit Apple Watch og dreje på Digital Crown for at justere lydstyrken på dine AirPods Pro eller AirPods (3. generation).

Tryksensor på AirPods

Brug Siri med dine AirPods Pro (1. eller 2. generation) eller dine AirPods (3. generation)

Du kan bruge Siri med dine AirPods til at stille spørgsmål og foretage telefonopkald. Siri kan også styre din musik og tjekke dine AirPods. Tryk på tryksensoren og hold nede for at indstille dine AirPods Pro til at bruge Siri.

Brug Aktiv støjreduktion og Transparent lyd med dine AirPods Pro (1. eller 2. generation)

Med AirPods Pro kan du styre, hvor meget lyd fra omgivelserne du vil høre. Tryk på tryksensoren, og hold den nede for at skifte mellem Aktiv støjreduktion og Transparent lyd. Du kan vælge, hvilke tilstande der skal skiftes mellem, når du trykker og holder fingeren nede:

1. Med dine AirPods i ørerne og forbundet til din iPhone eller iPad skal du gå til Indstillinger > Bluetooth. Du kan også gå til Indstillinger > [dine AirPods].

2. Tryk på knappen Mere infoNo alt supplied for image ved siden af dine AirPods på listen over enheder.

3. Tryk på Støjreduktion, Transparent lyd eller Fra.

Betjen afspilningen af lyd med dine AirPods (1. eller 2. generation)

Du kan bruge Siri og betjene afspilningen af lydindhold med dine AirPods.

Betjen afspilningen af lyd med dine AirPods (2. generation)

• Du kan aktivere Siri ved at sige "Hej Siri".

• Du kan afspille lyd eller springe frem ved at trykke to gange på en af dine AirPods.

Betjen afspilningen af lyd med dine AirPods (1. generation)

Du kan bruge Siri ved at trykke to gange på en af dine AirPods.

AirPods-trykhandling

Skift funktionen til at trykke to gange for hver af dine AirPods (1. og 2. generation)

Du kan indstille hver af dine AirPods til at gøre en af disse ting, når du trykker to gange på den:

• Brug Siri*

• Afspille lydindhold eller sætte det på pause

• Spring frem

• Gå tilbage til forrige nummer

Vælg, hvad hver af dine AirPods skal gøre, når du trykker to gange på den.

Besvar opkald med dine AirPods eller AirPods Pro

Når du modtager et opkald, mens du bruger en af dine AirPods, kan Siri meddele det. Sådan besvarer eller afviser du opkald:

• Hvis du vil besvare opkald med AirPods Pro (1. eller 2. generation) eller AirPods (3. generation), skal du trykke på Touch-betjeningen.

• Tryk to gange på AirPods (1. eller 2. generation) for at besvare opkald med en AirPod.

• Hvis du vil afvise et indgående telefonopkald og sende det direkte til voicemail, skal du dobbelttrykke på tryksensoren på dine AirPods Pro (1. eller 2. generation) eller dine AirPods (3. generation). Hvis du vil afvise et telefonopkald med dine AirPods (1. eller 2. generation), skal du bruge betjeningsmulighederne på din iPhone.

Siri kan læse dine indgående beskeder op via dine AirPods Pro eller AirPods (3. generation).

* Hvis du vil bruge Siri, men det ikke virker at trykke to gange, skal du gå til Indstillinger > Siri & søgning og sørge for, at "Tillad Siri, når enheden er låst" er slået til.