Lyt med Tilpasset rumlig lyd til AirPods og Beats

Med Tilpasset rumlig lyd kan du bruge TrueDepth-kameraet på din iPhone til at oprette en personlig profil til rumlig lyd, som leverer en lytteoplevelse, der er tilpasset til dig.

Du skal bruge følgende

Du kan indstille Tilpasset rumlig lyd med en iPhone med iOS 16 eller en nyere version og TrueDepth-kameraet.

Når du har logget ind med dit Apple-id, kan du bruge Tilpasset rumlig lyd på disse enheder:

• AirPods Pro (1. eller 2. generation), AirPods Max, AirPods (3. generation), Beats Fit Pro eller Beats Studio Pro

• Audiovisuelt indhold fra en understøttet app

• En iPhone eller med iOS 16 eller nyere, en iPad med iPadOS 16.1 eller nyere, et Apple Watch med watchOS 9 eller nyere, et Apple TV med tvOS 16 eller nyere eller en Mac-computer med Apple Silicon og macOS Ventura

Indstil Tilpasset rumlig lyd

1. Med dine AirPods eller Beats forbundet til din iPhone skal du gå til Indstillinger > [din enhed med rumlig lyd slået til] > Tilpasset rumlig lyd > Tilpas rumlig lyd.

2. Hvis du vil optage dig set forfra, skal du holde din iPhone ca. 30 cm lige frem foran dig. Placer dit ansigt i kamerarammen, og bevæg derefter langsomt dit hoved i en cirkel for at vise dit ansigt fra alle vinkler. Tryk på Fortsæt.

3. For at tage et billede af dit højre øre skal du holde din iPhone i din højre hånd. Flyt din højre arm 45 grader til højre, og drej derefter dit hoved langsomt til venstre. For at tage et billede af dit venstre øre skal du holde din iPhone i din venstre hånd. Flyt din venstre arm 45 grader til venstre, og drej derefter dit hoved langsomt til højre. Lyd og visuelle signaler hjælper dig med at afslutte indstillingen.

Slå Tilpasset rumlig lyd fra

Med dine AirPods eller Beats forbundet til din iPhone skal du gå til Indstillinger > [din enhed med rumlig lyd slået til] > Tilpasset rumlig lyd > Stop med at bruge Tilpasset rumlig lyd.

Sikkerhedsregler

De kameradata, der bruges til at udvikle din profil, behandles udelukkende på din enhed, og billederne gemmes ikke. Din personlige profil for Rumlig lyd synkroniseres på tværs af dine Apple-enheder ved hjælp af end-to-end-kryptering, hvis du bruger iCloud, og disse data kan ikke læses af Apple.