Hvis din iPhone går i stå ved Apple-logoet

Hvis du har iOS 13 eller en nyere version, og du har prøvet at gendanne din iPhone fra en sikkerhedskopi eller overføre din iPhone fra en tidligere enhed, får du måske vist Apple-logoet og statuslinjen på din skærm i mere end en time. Læs mere om, hvad du skal gøre.

Hvis du oplever dette problem, skal du følge disse trin:

1. Kontroller, at statuslinjen på din iPhone-skærm ikke har bevæget sig i mindst en time.

2. Hvis statuslinjen ikke har bevæget sig i mere end en time, skal du slutte enheden til en computer og derefter sætte enheden i gendannelsestilstand med disse trin:

• iPhone 8 eller en nyere model: Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip den igen. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den igen. Tryk på sideknappen, og hold den inde. Bliv ved med at holde sideknappen nede, indtil du ser skærmen for gendannelse.

• iPhone 7 og iPhone 7 Plus: Hold knapperne Lydstyrke ned og Vågeblus til/fra inde samtidig. Bliv ved med at trykke på knappen Lydstyrke ned, indtil du ser skærmen for gendannelse.

• iPhone 6s og tidligere modeller: Hold knapperne Vågeblus til/fra og Hjem nede samtidig. Bliv ved med at holde knappen Hjem nede, indtil du ser skærmen for gendannelse.

3. På en Mac med macOS Catalina 10.15 eller en nyere version: Åbn Finder. På en Mac med macOS Mojave 10.14 eller en tidligere version eller på en pc: Åbn iTunes. Når du bliver bedt om at opdatere eller gendanne, skal du vælge Opdater. Dette opdaterer enheden til den nyeste version af iOS. Hvis du vælger Gendan, slettes din iPhone.